masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Kuplatunnelmissa: G.H. Mumm pop-up-baari

leave a comment »

Sain Pernod Ricard Finlandilta drinkkilippuja G.H. Mumm –shampanjan pop-up –baariin Helsingissä. Nautimme kuohuista ystävän kanssa viime perjantaina.

Kuin tilauksesta baari oli tyhjä sinne saapuessamme, sain rauhassa napsia valokuvia. Tunnelmallinen, brändin mukaan puna-valkoiseksi sisustettu tila täyttyi onneksi pian, kivojen paikkojen ja ideoiden kohdalla sitä jännittää aina, löytävätkö muutkin paikalle. Pidän kovasti siitä, että Helsingissä on useita hyviä paikkoja, minne mennä yhdelle tai kahdelle viini- tai shampanjalasilliselle – kaljabaareja on jo riittämiin.

mumm

Maistoimme G.H. Mumm Cordon Roséta ja G.H. Mumm Cordon Rouge Brutia. Molemmat kuvia ja raikkaita, taisin pitää eniten jälkimmäisen mineraaleista ja hapokkuudesta. Olen muutenkin huomannut viime aikoina tykästyväni usein viineihin (kuplilla tai ilman), joissa on mukana Pinot noiria. Mitäköhän tämä kertoo minusta: Kyseinen rypäle on hankala kasvattaa, herkkä kylmälle ja sateelle sekä kaikenlaisille taudeille…

Suosittelen piipahdusta Bakersin kivijalkaan, baari käy illanvieton aloituspaikkana tai töiden jälkeen työkavereiden kanssa rentoutumiseen. Tarjolla on myös pientä suolaista tai makeaa, ei kunnon ruokaa kuitenkaan. Paikka on auki syksyyn saakka, minulla ei valitettavasti ole tarkkaa sulkemisajankohtaa tiedossa.

G.H. Mumm Champagne Pop-up @ Bakers
Mannerheimintie 10
00100 Helsinki
avoinna ti-pe klo 16-21, la klo 13-21

IN ENGLISH:

Deluxify your stay in Helsinki by having a glass or two champagne at the G.H. Mumm pop-up champagne bar at restaurant Bakers in the heart of the city. Try for example the G.H. Mumm Rosé, pink things make life more fun!

G.H. Mumm Champagne Pop-up @ Bakers
Mannerheimintie 10
00100 Helsinki
open Tue-Fri 16-21, Sat 13-21

I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: