masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Marrasmörön karkotus, osa 4

with 22 comments

Paljon onnea Mari! Sinulle on luvassa näemmä entistä enemmän herkkuhetkiä ranskalaisen keittiön parissa. Laitan sähköpostia, niin sovitaan kirjan toimituksesta.

Marraskuun neljäs arvonta on japanilaisen V 10 Plus –sarjan Aminoseerumi. Enää yksi yllätys jäljellä, kyllä on kuukausi mennyt nopeasti.

aminoseerumi, V 10 Plus, kosteuttava seerumi, kiinteyttävä seerumi, heleyttävä seerumi, japanilainen ihohoitobrändi, apteekkikosmetiikka, apteekkiseerumi, tuotearvonta, arvonta, blogiarvonta

Aasialainen ihonhoito (ja kosmetiikka) on tällä hetkellä kuumempaa kuin koskaan. Makeimmat jutut suorastaan vyöryvät meille Koreasta ja Japanista. Ihonhoito otetaan siellä todella vakavasti, eikä ole tavatonta, että peruspuhdistukseen ja sen jälkeiseen kosteuttamiseen käytetään kymmeniä tuotteita. Siellä päin matkustaneena voin vain todeta, että pieteetti tuottaa tuloksia: Japanilaisten naisten iho on useimmiten kuin posliinia, sileä ja hehkuva.

Aminoseerumin luvataan:

  • heleyttävän väsynyttä ihoa,
  • kosteuttavan ja pehmentävän,
  • nopeuttavan solun uudistusta iholla ja suojaavan ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä sekä
  • kiinteyttävän sisältämänsä kollageenin ansiosta.

Erinomainen tuote talveen ja pimeyteen siis! Seerumien suurkuluttajana en voi kuin kehua V 10 Plus –seerumeita, nämä ovat eleettömän tehokkaita tuotteita. Hintavia kyllä, mutta rahat eivät mene hukkaan.

Osallistumisohjeet: Kerro kommenteissa, mistä ihonhoitotuotteesta et luopuisi mistään hinnasta. Muista laittaa mukaan myös sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaika päättyy 29.11. klo 00:00.

Aurinkoinen kiitos V 10 Plussalle arvontavoitosta! Jos haluat selvittää, mitä ihollesi kannattaisi levittää juuri nyt, tee seerumitesti.

Marrasmörön karkotusvinkki: Hyödynnä vähäiset auringonpilkahdukset ulkoiluun, jos suinkin mahdollista. Kaamoksessa raitis ulkoilma ja valo ovat lyömätön piristäjä. Suojaa iho pakkasessa erillisellä pakkasvoiteella, tai irtopuuterikerroksella. Normaalisti en suosittelisi urheilua meikit naamassa, mutta siveltimen kanssa levitetty ohut puuterointi antaa hyvän fysikaalisen suojan iholle.

PS: Kuvauksista ei oikein meinannut tulla mitään, kun kuvausrekvisiitta katosi lohko kerrallaan parempiin suihin – rakastan mandariineja! Ihan paras puoli talvessa.

22 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. No misellivesi on varmaan sellainen, jota ilman en toimeen tulisi!

    Liked by 1 henkilö

    Dzinni

    23.11.2015 at 12:49

    • Joo, misellivedestä on nopeasti tullut mullekin sellainen vakiotuote, jota pitää olla aina kylppärissä.

      Tykkää

      riitta

      23.11.2015 at 12:56

  2. Misellivesi toimii minullakin, ja toinen on Lumenen c-vitamiiniseerumi 🙂

    Liked by 1 henkilö

    Pandice

    23.11.2015 at 17:23

  3. Mä olen kokeillut näistä seerumeista vain A:ta ja tykkäsin hirmuisesti, mutta kävin huvikseen tekemässä tuon testin pitkästä aikaa ja kuinka ollakaan se tarjosi minulle juurikin tätä aminohappoa, lakritsia tai keramidia. Mutta joo, itse asiaan.

    Heitit kyllä maailman vaikeimman kysymyksen, mutta kyllä mä sanoisin etten luopuisi Bakelin Hydramistista tällä hetkellä. Voisin elää se pullo kourassa, kun keskuslämmitys kiristelee ihoa.

    Tykkää

    JonnaH.

    23.11.2015 at 23:32

    • Mulla on testissä hyaluroniseerumi, ja tykkään kovasti! Kevyt mutta tehokas koostumus.

      Ja joo, kaikki mikä kosteuttaa on mullakin tehokäytössä tällä hetkellä, tuntuu melkein ettei mikään riitä.

      Tykkää

      riitta

      24.11.2015 at 12:16

  4. Kunnon kosteusvoide on sellainen, mistä ei voi missään nimessä luopua 🙂

    Liked by 1 henkilö

    mia

    26.11.2015 at 19:05

  5. Kyllä puhdistustuote on ihan ehdoton! Misellivesi tai vaahto. 🙂

    Tykkää

    mari

    26.11.2015 at 20:54

  6. Lieracin puhdistusgeeli on erittäin hyvä, aion jatkaa käyttöä, vaikka muuten olenkin vaihtelunhaluinen kosmetiikan suhteen 🙂

    Tykkää

    Elise H.

    26.11.2015 at 23:32

  7. Madaran puhdistusvaahto, helppo ja hellä iholle, lisäksi tuoksuu ihanalta!

    Tykkää

    Emm

    27.11.2015 at 11:49

    • Mulla on tällä hetkellä Estelle & Thildin vaahto, mutta olin kyllä aikeissa testata Madaran seuraavaksi. E&T:n vaahto ei ole ihan tarpeeksi ”kermainen” mun iholle.

      Tykkää

      riitta

      27.11.2015 at 14:45

  8. Mä oon täällä ihan hoomoilasena, että mikä ihmeen misellivesi 😀. Mun luottotuote on apteekin perusvoide.

    Liked by 1 henkilö

    Liisa

    27.11.2015 at 12:14

    • Misellivedet on niitä ihania hellävaraisia mutta tehokkaasti puhdistavia kasvovesiä. melkein joka brändillä on omansa. Pyydä Maria diilaamaan sulle seuraavan kerran Ranskasta Bioderman miselli – parempaa saa hakea!

      Tykkää

      riitta

      27.11.2015 at 14:47

  9. Aloin miettiä yksittäistä tuotetta, josta en voisi luopua eikä sellaista taida olla – en ole ollut uskollinen yhdellekään merkille tai tuotteelle! Osan olen joutunut vaihtamaan pakosta (tuote lopetettu tai yhtäkkiä alkanut aiheuttaa allergiaa) ja osan ihan vain halutessani kokeilla jotain muuta. Ihan yleisellä tasolla en voisi luopua jostakin puhdistustuotteesta: vaahto, voide, misellivesi, saippua – kaikki vaihtoehdot käy, kunhan on joku…

    Tykkää

    Merja

    27.11.2015 at 18:40

    • Jeps, markkinoilla on niin paljon erinomaisia tuotteita, että valinnanvaraa riittää. Kunnon putsari on kyllä ihan siellä tärkeimmässä päässä must have -tuotteita.

      Tykkää

      riitta

      29.11.2015 at 17:25

  10. Seerumi. Mieli saattaa luulla olevansa 10 vuotta nuorempi kuin onkaan, mutta iho alkaa jo päästä jyvälle totuudesta. Nyt käytössä on Madaran Time Miracle -seerumi, joka tuntuu ihan vaikuttavankin. Yleensä kun kasvoilleni voi levittää voita ja tervaa nyt laskematta melkein mitä vain eikä sitä juuri huomaa… Näitä V10+ -tuotteita olen haikaillut lompakolta salaa…

    Liked by 1 henkilö

    Riikka

    28.11.2015 at 20:08

    • Haha, samoilla linjoilla ollaan ihosi kanssa! 😃 Hyvä seerumi auttaa varmasti häivyttämään jokusen vuoden ja valvotun yön kasvoilta.

      Tykkää

      riitta

      29.11.2015 at 17:28

  11. Varmaan joku todella hyvä huulivoide, JOS sellaisen löytäisin! Paras tähän mennessä on ehkä AloeLips.

    Tykkää

    Jolana

    29.11.2015 at 23:56

    • Huulivoidetta ei olekaan vielä mainittu! Kiitos muistutuksesta, huulia voisi joskus hoitaakin meikkaamisen lomassa…

      Tykkää

      riitta

      30.11.2015 at 07:36


I live for comments!