Marrasmörön karkotus, osa 5
Paljon onnea Pandice, V 10 Plus aminoseerumi lähtee sinulle! Saat kohta minulta sähköpostia.
Ja niin on kuulkaa päästy arvoinnoissa jo viidenteen ja samalla viimeiseen! Marraskuu on tänä vuonna tehnyt täällä päässä katoamisennätyksen, ei ole varmaan koskaan päästy mokomasta näin nopeasti eroon. En valita.
Viimeinen arvonta on bilepaketti: Maku Kitchen Life –kohokasvuoat käyvät niin kaikenlaisten jälkiruokien kuten pannacottan tarjoamiseen, sekä pikkujoulunaposteltavien alustoiksi. Tyylikkäitä mustia vuokia on neljä. Arvontapakettiin kuuluu myös Ambienten paperilautasliinapaketti – joiden kuviona on yksi lempielämistäni eli pöllö. Ehdotan, että säästät hupsut liinat uuden vuoden juhliin – japanilaiset nimittäin uskovat, että pöllöt tuovat onnea. Ja sitähän uudelle vuodelle halutaan!
Iso kiitos Tammer-Tukulle arvontapalkinnosta!
Marrasmörön karkotusvinkki: Korvaa sipsit ja popparit paahdetuilla paholaisen pähkinöillä. Paahda cashew-pähkinöitä kuumalla ja kuivalla pannulla ihan muutaman minuutin verran, kunnes ne saavat väriä pintaansa. Kaada kuumat pähkinät tarjoilukulhoon ja ripottele kuivattuja chilihiutaleita sekä sormisuolaa päälle.
Osallistumisohjeet: Kerro kommenteissa lempitarjottavasi – mitä ruokaa ilman ei synny juhlatunnelma? Muista laittaa mukaan myös sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaika päättyy 6.12. klo 00:00.
Kesällä mansikat jossain muodossa ja talvella suklaa. Kuohuviiniä aina kun mahdollista.
TykkääLiked by 1 henkilö
Tarja
30.11.2015 at 13:24
Erinomaisia valintoja kaikki! Kuohuviini varsinkin. 😀
TykkääTykkää
riitta
30.11.2015 at 13:30
Meillä kanssa kuohuva kuuluu kyllä juhlaan kuin juhlaan 🙂
TykkääTykkää
Hanna
30.11.2015 at 14:06
Mulla jo kuoharipullon korkin poksahdus tuo hyvän fiiliksen – vaikka sitten naapuripöydästä kuultuna! 😀
TykkääTykkää
riitta
30.11.2015 at 14:15
Tää on paha! Kaikki juhlat on aina omanlaisensa ja skumppalasiin en minäkään sylje. Lusikkaleivöt sopii kaikkiin juhliin.
TykkääTykkää
Ansku
30.11.2015 at 15:47
Lusikkaleivät – arvaa rupesko tekemään mieli! Niin ja skumppaa.
TykkääTykkää
riitta
30.11.2015 at 15:50
Ää, mikä ihana palkinto! Multa puuttuu kohkasvuoat ja aina manaan niiden puuttumista, kun alkaa tekemään mieli. Sitten jostain syystä koskaan tule ostaneeksi niitä.
Mun on pakko sanoa, että perunapiirakat. Tää tulee kyllä ihan kotoa, meillä ei ollut koskaan juhlia, ettei olisi itseleivottuja perunapiirakoita. Ne on vaan tuoreena ihan parhaita tunnelmannostattajia. ❤ Josta tulikin mieleen, että pitäisi pistää piirakkatalkoot pystyyn.
TykkääLiked by 1 henkilö
Jonna
30.11.2015 at 20:06
Pienille tarjoilukipoille tuntuu aina olevan menekkiä, jälkiruokien tai pikkunaposteltavien tarjoiluun. 🙂
Kotitekoisia perunapiirakoita joka juhlissa?!? Kutsukaa pliis mut seuraaviin kekkereihiin, tulen enemmän kuin mielelläni kuokkimaan! 😀
TykkääTykkää
riitta
1.12.2015 at 09:01
Joo, siis ne on oikeasti spesiaaliherkkuja, valmiita riisipiirakoita on joka paikka täysi (tosin ei ne itsetekemiltä maistu…), mutta perunapiirakat on tiukassa. Se on huono, kun niitä ei voi oikein pakastaa vaan niitä on lapettava suuhun melkein siltä istumalta. 😀 Kuumanahan ne melkein parhaita on. ❤
TykkääLiked by 1 henkilö
Jonna
1.12.2015 at 09:50
Valmispiirakoita ei voi edes piirakoiksi kutsua, jos vertaa aitoihin, kotona tehtyihin. ❤ Joku päivä rohkaistun kokeilemaan itse, kenties jo joulun välipäivinä kun on aikaa.
TykkääTykkää
riitta
1.12.2015 at 09:59
Aikaa tosiaan kannattaa varata koko päivä. Tosin perunapiirakoihin se täyte kannattaa jo tehdä edellisenä iltana jääkaappiin, eihän se muussi miksikään mene. Säästää aikaa. En kyllä harjoituksista huolimatta osaa tehdä niin mahtavan ohuita piirakoita kuin mummoni. Olen monta kertaa miettinyt, että voisi hankkia pastakoneen ja sillä tehdä kuoret. Perunapiirakat kyllä pitää ehdottomasti sivellä lopuksi sulalla kirkastetulla voilla tai niin meillä kotona tehtiin ja niin minä teen. Mummo teki sen myös riisipiirakoille, mutta ne on jotenkin kosteampia, eikä tuo voilla sively ole musta ihan must kuin perunapiirakoille, jotka tuntuu ilman sitä kuivilta.
TykkääTykkää
Jonna
1.12.2015 at 10:22
Täällä mä kuolaan ajatukselle tuoreista, vielä snadisti lämpimistä piirakoista… Mulla on pastakone, ja sillä olin ajatellutkin litistää kuoret, ei taitaisi onnistua ihan käsivoimin multa ainakaan. Ja totta kai voikylpy kuuluu asiaan!! 😀
TykkääTykkää
riitta
1.12.2015 at 10:31
Apua, mulla aina vaihtuu juhlasuosikit 😀 mutta juustot ja viini – niistä syntyy juhlat! (kevättä odotellessa…)
TykkääTykkää
52wksofdeliciousness (@52weeks_annemi)
1.12.2015 at 15:24
Haha, sulla on tosiaan erityinen syy odottaa kevättä! ❤ Mut joo, juustot ja punkku toimii aina.
TykkääTykkää
riitta
1.12.2015 at 18:21
nimiäisiin tarjoiluiksi vaan juustoja ja viinejä 😀
TykkääLiked by 1 henkilö
52wksofdeliciousness (@52weeks_annemi)
1.12.2015 at 21:09
😀 Nimenomaan!
TykkääTykkää
riitta
2.12.2015 at 08:21
Täällä juhliin kuuluu meksikolainen ruoka. Nachot tuoresalsan sekä guacamolen kera. Quesadillakset tai tacot/tortillat joita saa itse täyttää makunsa mukaan.
Meksikolaisen ruoan kanssa tietysti kuuluu tarjota olutta, margaritoja sekä tequilaa.
Näistä on meidän juhlat tehty 🙂
TykkääTykkää
neitiliini
1.12.2015 at 19:29
Wow mikä setti, arvaa rupesiko tekemään älyttömästi mieli nachoja ja guacamolea! Loistavan kuuloiset bileet!
TykkääTykkää
riitta
2.12.2015 at 08:20
Suklaa ja juustot 😊 kuuluvat aina juhlaan 😊
TykkääTykkää
skye1982
1.12.2015 at 23:22
Joooooo, juustoja… *kuolaa*
TykkääTykkää
riitta
2.12.2015 at 08:21
Oi.. kokeilen melkein aina jotakin uutta, mutta voileipäkakku kuuluu kestosuosikkeihini!
TykkääLiked by 1 henkilö
Jolana
2.12.2015 at 04:05
Hyvä voileipäkakku saisi mun puolesta tehdä comebackin juhlapöytiin, rakastan niitä! Jopa niitä paljon parjattuja majoneesitäytteisiä kavereita.
TykkääTykkää
riitta
2.12.2015 at 08:22
Kuohuvaa alkuun, muuten ei ole yhtään yksittäistä juttua, mikä tekisi juhlan.
TykkääTykkää
suolaajahunajaa
2.12.2015 at 21:39
Jeps, kuohuva saa bileet hyvään vauhtiin ja kivaan tunnelmaan.
TykkääTykkää
riitta
3.12.2015 at 10:18
Graavilohi tai skumppa, molemmat tuovat itselleni heti mieleen juhlan. Tai sinihomejuusto.
TykkääTykkää
Kanerva Knuutti
2.12.2015 at 21:46
Nam, graavilohi on suurta herkkuani! Ja tietenkin kylmien kuohujen kanssa aina parempi! 😀
TykkääTykkää
riitta
3.12.2015 at 10:19
Tykkään tarjota yleensä jotain suolaista, kuten kinkkupiirakkaa 🙂
TykkääLiked by 1 henkilö
anna s.
5.12.2015 at 13:22
Taitaa kieltämättä nykyään olla niin, että ihmiset tykkäävät suolaisista tarjottavista makeita enemmän, näin olen ainakin omalla kohdallani huomannut.
TykkääTykkää
riitta
5.12.2015 at 14:03
Karjalanpiirakat ovat hyviä, sillä ne maistuvat perheen pienimmillekkin 🙂
TykkääTykkää
hilkka
5.12.2015 at 18:23
Totta, ei tosiaan tarvitse tehdä erikseen aikuisten ja lasten makuun sopivia. 😊
TykkääTykkää
riitta
5.12.2015 at 18:40