masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Pidä huolta sydämestäsi

with 4 comments

On ikävää lukea astianpesukoneesta tämä viesti, mutta vielä ikävämpää on, jos kuulet sen keholtasi.

pukeudupunaiseen

Perjantaina 29.9. vietetään taas Maailman sydänpäivää. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta sydänsairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä hyvien elintapojen avulla.

Kampanjaan voi kuka tahansa osallistua esimerkiksi pukemalla ylleen jotain punaista, ja jakamalla kuva some-tunnisteella #pukeudupunaiseen omissa kanavissaan. Jos minulta kysytään, kannattaa myös tehdä jotain konkreettista oman sydämensä hyvinvoinnin eteen, ja lähteä päivän päätteeksi rauhalliselle kävelylle. Ja ihan oikeasti kävele, älä riuhdo veren maku suussa. Kävely ulkoilmassa auttaa päästämään stressistä irti, laskee verenpainetta sekä auttaa nukkumaan paremmin – kaikki sydämen terveyttä edistäviä asioita.

Written by riitta

27.9.2017 klo 07:18

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hyvä kampanja,;sydämestä on aihettakin pitää hyvää huolta. Kävin vuosi sitten ensimmäistä kertaa sydänrasituskokeessa, ja oli helpotus kuulla että sydämeni voi hyvin:)

    Liked by 1 henkilö

    Jael

    27.9.2017 at 15:58

    • Hyvä sinä, itse kunkin pitäisi selvittää säännöllisesesti, missä jamassa sydän on. Kaikkein tärkein lihaksemme kuitenkin!

      Tykkää

      riitta

      28.9.2017 at 10:02

  2. Mulla on nykyään sydänpäivä monta kertaa viikossa, sillä olen vihdoin saanut itseni myös kuntosalille kaksi kertaa viikossa. Siihen muut liikunnat päälle, niin sydän(kin) kiittää. Hyvä, että kampanjoidaan ja herätellään hyvän asian puolesta.

    Liked by 1 henkilö

    Maarit / Sopusointujablogi

    27.9.2017 at 20:32

    • Jep, iso syy muutaman vuoden takaiselle kuntokuurille ryhtymiselleni oli juuri sydämen hyvinvointi ja sen ylläpito. Ostin uuden uikkarinkin, niin voin talvella korvata juoksulenkit kylmällä säällä uintireissulla.

      Tykkää

      riitta

      28.9.2017 at 10:03


I live for comments!