masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Smashbox vihdoin Suomessa!

with 8 comments

masutoaitemu promotion

Kulttimerkki Smashboxia ei enää tarvitse ostaa ulkomaanreissuilta, sillä nyt sitä saa kotimaankamaralta kaikista Kickseistä. On tätä odotettukin.

Smashbox has finally arrived in Finland! Check out their primers and colour correcting products – Smashbox does them the best.

Sain ilokseni kutsun tulla Smasbox-meikkitaiteilijan meikattavaksi (ja sen jälkeen ammattikuvaajan kuvattavaksi, kääk! Oli ihan älyttömän hauskaa, laitan kuvia tännekin jahka saan ne.). Instagramissa oli pakko jakaa #shamelessselfie – en ole varmaan ikinä näyttänyt noin hyvältä! Sydän vuoti verta illalla, kun naama oli pakko puhdistaa, onneksi on valokuvia.

smashboxstudio, Smashbox, Kicks, mistä saa Smashboxia, primerit, hyvä primer, kestävä kasvomeikki, kaunis meikkipohja

Etenkin primereistaan tunnetun merkin tuotteet ovat pitkäkestoisia, ja ne on suunniteltu näyttämään kasvoilla hyvältä kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa, myös valokuvissa. Suomessa, jossa neuvo ”meikkaa aina päivänvalossa” tuntuu marraskuussa melkoiselta pottuilulta, on hyvä voida luottaa meikkien värisävyjen toimivuuteen omalla naamalla.

Moni meikkitaiteilija käyttää nykyään lähes yksinomaan erilaisia pohjustustuotteita meikkipohjan tekoon, ja pyrkii pitämään meikkivoiteen määrän minimissään. Minullakin on kuvassa kasvoilla useampaa primeria tai ihonsävyn muokkaajaa: koko kasvoilla suihkautus pohjustusvettä, sitten pintakuivalle (ja myös ikääntyvälle) iholle sopivaa öljymäistä pohjustajaa, poskipäillä punaisuutta häivyttävää, kasvojen keskiosassa ja silmien alla kirkastavaa ja silmämeikinpohjustaja. Niiden päälle taputeltiin hyvin kevyt pinta meikkivoidetta. Silmämeikkiin en ota kantaa, sinne supsuteltiin yli kymmentä tuotetta enkä pysynyt laskuissa mukana… Tuotteita on ihan superhelppo käyttää, esimerkiksi ihonsävyn korjaajat ovat kynän muodossa, joten niistä on helppo vedellä viiruja kasvoille ja tasoittaa sormin tai Beauty Blenderillä. Suihkeet ja juoksevat pohjustukset saa myös nopeasti iholle.

Omalle akuutille ostoslistalle päätyivät Color Correcting Stickit, eli juurikin nuo ihonsävyn korjaajat sekä Photo Finish Primer Water -pohjustusvesi. Huomasin nimittäin illalla poistettuani meikin, että iho tuntui ja näytti todella kosteutetulta, kuin olisin juuri poistanut kasvonaamion! Ihan huippua, että meikin alla voi antaa ihon nauttia hoitavasta tuotteesta koko pitkän päivän.

smashboxstudio, Smashbox, Kicks, mistä saa Smashboxia, primerit, hyvä primer, kestävä kasvomeikki, kaunis meikkipohja smashboxstudio, Smashbox, Kicks, mistä saa Smashboxia, primerit, hyvä primer, kestävä kasvomeikki, kaunis meikkipohja

Written by riitta

9.9.2016 klo 15:17

8 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Toi meikki oli niin upea, oli NIIN kaunis! Täällä oli sama fiilis illalla, ekaa kertaa elämässäni mietin, että menisinkö meikit päällä nukkumaan, jotta voisin herätä samalla naamalla tänään. 😀 Odotan kyllä mielenkiinnolla niitä ”virallisia” kuvia, mitä niistä tuli. 😀

    Liked by 1 henkilö

    Jonna

    9.9.2016 at 17:30

    • Teki niiiiiin pahaa pestä meikki pois…! 😀 Sun meikkipohjasta tuli myös älyttömän upea, niin kaunis ja hehkuva. Joo, niitä fotoja odotan minäkin kovasti.

      Tykkää

      riitta

      9.9.2016 at 20:48

  2. No on kyllä upea meikki! 🙂

    Liked by 1 henkilö

    • KYLLÄ! En ole koskaan ollut yhtä äimistyneen tyytyväinen meikkiin, toi oli upea! ❤

      Tykkää

      riitta

      9.9.2016 at 20:48

  3. Oi, jes jes jes!! Ostin keväällä Jenkeistä just ton Primer Waterin ja siitä on ehkä kolmasosa enää jäljellä ja etsin jo kuumeisesti, että mistä sitä olisi saanut tilattua lisää. Kuinkahan laaja valikoima Kickseihin tulee?

    Liked by 1 henkilö

    Jaana

    11.9.2016 at 09:40

    • Kävin eilen Espoon Sellon Kicksissä, ja siellä oli kyllä hyvä valikoima: oli tuo Primer Water samoin kuin värisävyn korjaajakynät, oli muut pohjustajat, contourtuotteet ja muu värikosmetiikka. Veikkaisin, että esim. huulipunien värejä saa täältä vähemmän, mutta kokonaisuus on hyvän kokoinen. 🙂

      Tykkää

      riitta

      11.9.2016 at 10:57


I live for comments!