Piirakat on nössöille
Raparperisesonki on päällämme, ja ainakin minun some-feedini ovat täynnä raparperikiisseleitä ja -piirakoita. Mutta voi ne pinkit varret käyttää jalompaankin tarkoitukseen….
Rhubarb season is upon us and my social media feeds are inundated with recipes for rhubarb custards, pies and tartes – but you can use those pink stalks for something more fun… Click here to find out what!
Written by riitta
3.6.2016 klo 07:15
Kategoria(t): Ruoka
Tagged with infused gin, raparperigin, raparperijuoma, raparperisesonki, rhubarb gin, rhubarb recipe
6 vastausta
Subscribe to comments with RSS.
Tätä pitää kyllä ehdottomasti kokeilla. 😀
TykkääTykkää
Jonna
3.6.2016 at 13:45
Tää on tosi hyvää, ja hei – jos se on pinkkiä, ei se voi olla pahaa… 😉
TykkääTykkää
riitta
3.6.2016 at 14:39
Kyllä, cincin!
TykkääTykkää
Liisa
3.6.2016 at 13:45
Cheers, my friend!
TykkääTykkää
riitta
3.6.2016 at 14:38
Raparperi on niin ihanaa,kaikessa,Pitääkin ensi viikolla kipaista torille ostamaan raparperia.On vielä hyvää tähän aikaan vuodesta,vaikka talvella se täälläpäin on parhaimmillaan.
TykkääTykkää
Jael
3.6.2016 at 17:15
Raparperi on ihanan monikäyttöinen raaka-aine, käy suolaisissa ja makeissa. 🙂
TykkääTykkää
riitta
4.6.2016 at 07:57