masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Ylellinen shampanjavinkki viikonloppuun

with 4 comments

Jos juhlit lähiaikoina jotain isoa ja merkityksellistä, nappaa tunnelmaan mukaan Louis Roedererin huippushampanja Brut Nature 2006.

Have something really, really special to celebrate? Invite Louis Roederer Brut Nature 2006 to the party! This wonderful dry champagne with lots of festivity-inducing bubbles is pricey, but the drink is really good and the packaging is designed by none other than renowned Philippe Starck.

shampanja, Louis Roederer, Louis Roederer Brut Nature 2006, juhlajuoma, kuiva shampanja, shampanjasuositus, champagne, recommended champagne

Philippe Starckin kädenjälki näkyy paitsi pakkauksessa, myös lukemani mukaan itse juomassa. Viinintekijät halusivat yltää maailmanluokan suunnittelijan tasolle omassa lajissaan.

Shampanjassa on kaksi kolmasosaa Pinot Noiria ja yksi kolmasosa Chardonnaytä. Se on ihanan kupliva (kuohuviinissä pitää olla reilusti pirteää poksuntaa) ja raikkaan kuiva.

Niin ja kallishan tämä tietenkin on – designer-lisä nostaa hinnan kahdeksaan kymppiin, eli pullollinen menee kategoriaan kerran vuodessa törsäys.

shampanja, Louis Roederer, Louis Roederer Brut Nature 2006, juhlajuoma, kuiva shampanja, shampanjasuositus, champagne, Philippe Starck champagne

Written by riitta

4.3.2016 klo 12:49

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pitääpä katsoa jos tämä sattuisi matkanvarrelle, kun piipahdetaan pääsiäisen aikaan Champagnessa! Jos se ois vaikka siellä hitusen huokeampi 🙂

    Tykkää

    Liisa

    4.3.2016 at 17:18

    • Ooh, senkin possut, lähdette Champagneen! Kytätkää tätä ihmeessä, on todella hyvä shampanja. Ja erittäin todennäköisesti paaaaaaljoen halvempaa siellä…

      Liked by 1 henkilö

      riitta

      5.3.2016 at 13:12

  2. Makee etiketti!

    Tykkää

    Jonna

    4.3.2016 at 17:27

    • Kieltämättä erottuu edukseen, jotain ihan erilaista, kuin mitä perinteiseltä shampanjatalolta voisi odottaa.

      Tykkää

      riitta

      5.3.2016 at 13:10


I live for comments!