masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Uusi kuivashampoosuosikki löytyi Cutrinilta

with 4 comments

cutrin_chooz_kuivashampoo
Käytän kuivashampoota muutaman kerran viikossa. Olen huono kestämään rasvaista hiusta, tunnen oloni helposti nuupahtaneeksi, jos en pese hiuksia. Yritän tietoisesti kuitenkin pitää viikoittain pari päivää taukoa pesuvälissä, ihan jo helposti kuivuvan päänahkani säästämiseksi.


Olen käyttänyt jo muutaman pullon Klippoteketin styling dust spraytä, ja todennut tuotteen ihan toimivaksi. En kuitenkaan ihan huipputuotteeksi, joten kokeilin, josko vaihtamalla paranisi. Tällä kertaa niin kävikin, ja löysin tarkoituksiini paremmin soveltuvan kuivashampoon.

Klippoteketin suihke nimittäin kyllä tuuheuttaa ja antaa hiusten tyveen jämäkkyyttä, mutten ollut täysin tyytyväinen sen ”puhdistavaan” vaikutukseen. Cutrinin Chooz Refreshing Dry-shampoo sitä vastoin tekee rasvaisesta hiuspohjasta siistin näköisen ja ennen kaikkea puhtaan tuntuisen! Sellaisen, että oikeasti kehtaa lähteä ihmisten ilmoille.

Kokeilin myös Herbinan Volume kuivashampoota, jota on moni kehunut, ja sekin on oikein kelvollinen tuote, joskin paukut tuntuvat tässäkin olevan enemmän siellä tuuheuttavalla kuin raikastavalla puolella.




Hintaesimerkkejä Sokoksen verkkokaupasta, kaikki 200 ml:n pakkauksia:

  • Cutrin: 9,50 euroa
  • Klippoteket: 4,90 euroa
  • Herbina: 5,50 euroa

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Kiitos vinkistä! Olen kokeillut useita merkkejä, kalliita ja edullisempia, eikä vieläkään sitä luottotuotetta ole löytynyt. Ja justiinsa sitä puhdistavaa vaikutusta haen minäkin, kaikenlaisia tuuheutuksia ja tyven talkkisen valkoiseksi tekeviä tuntuu olevan suurin osa tuotteista.

    Liked by 1 henkilö

    Anna

    7.4.2015 at 13:20

    • Jee, tosi kiva jos tästä oli apua! Mitä hyötyä on siitä leijonanharjaefektistä, jos se silti näyttää likaiselta…?

      Tykkää

      riitta

      7.4.2015 at 13:22

  2. Kuulostaa hyvältä. Itse en ole tätä kokeillut, mutta se kaikkien hehkuttama Batiste ei sopinut mulle ollenkaan. 😦 Mun hiukset näyttää sen kanssa siltä kuin niissä olisi iso kasa hilsettä. Kun vaaleassa hiuksissa on tyvikasvu niin lopputulos on vähemmän mairitteleva. 😀

    Tykkää

    JonnaH.

    8.4.2015 at 10:27

    • Joo, kuulostaa ihan superupealta lopputulokselta – NOT! 😀 Kiitos varoituksesta.

      Tykkää

      riitta

      9.4.2015 at 07:58


I live for comments!