masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Kiinnostavia kosmetiikkauutuuksia

with 4 comments

Olen viime viikkoina pannut korvan taakse useitakin kosmetiikkauutuuksia, joita tekisi mieleni kokeilla, tai ainakin tutkia kaupassa tarkemmin.

Viimeksi pyyhältäessäni Stockmannin alakerran läpi silmääni sattuivat Essien mainoskyltit. Näitä haluan ehdottomasti kokeilla, kun niistä on lukenut ja kuullut niin paljon hyvää. Kokeilen kenties sävyä Olé Caliente tai Tour de Finance. (Kuvassa toinen ja kolmas oikealta.) Toinen mahdollinen hankinta Essieltä on päällyslakka No Chips Ahead, jonka luvataan estävän kynsien päiden liuskoittumista (ja siten pidentävän lakkauksen kestoa) ja nopeuttavan kuivumista.

Tiedän, että lakkoja saisi vähintäänkin puolet halvemmalla verkkokaupoista (Feeluniquesta esimerkiksi), mutta olen niin vanhanaikainen, että haluan nähdä tuotteen ja mallailla sitä kynsiini elävässä elämässä ennen ostopäätöstä. Ruudulta tihrustaessa ei koskaan voi olla varma, välittyykö esimerkiksi lakan sävy oikein. Tulee kalliimmaksi kyllä, mutta välttyy hutiostoksilta – mene tiedä, kummassa tavassa voittaa enemmän.

Uutta meikkivoidettakin olisi kiva kokeilla, esimerkiksi Make Up For Everin HD Complexion kuulostaa hyvältä. Kuten nimi kertoo, kyse on kuulemma meikkivoiteesta, joka ei näy tarkoissa HD-kameroissa. Peittävyyden pitäisi olla keskiluokkaa. Ei siis ihan kesäinen meikkivoide, mutta syksymmällä tämä voisi sopia.

Ihonhoidon puolelta ehdottomasti kiinnostavin uutinen on japanilaisen V 10 Plus –seerumeiden maihinnousu apteekkien hyllyille. Sarjassa on 10 erilaista seerumia, jotka vastaavat yhtä moneen iho-ongelmaan. Minua kiinnostaisi aivan erityisesti A-Vitamiiniseerumi tummille silmänympäryksille (tummat silmänaluset ja kuiva silmänympärysiho kielivät kuulemma A-vitamiinin puutteesta), sekä kuivan ihon hyaluronihapposeerumi (tehokas kosteuttaja). Hinta on korkea, 85 euroa pullo, tosin seerumia tarvitsee vain kolme tippaa päivässä, eli pullon luulisi riittävän pitkään.

Kuvat: essie.com, makeupforever.com ja blogshopcity.com

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Meillä on ollut apteekissa Essien myynnissä jo pitkään. Ne ovat kyllä todella ihania lakkoja. Ja mikä parasta, ammattilakkoja kun ovat, kerrosten välissä ei tarvitse odotella kuivumisia.
    Nämä markettilakat taitavat kuitenkin olla hiukan eri tuotteita kun nämä mitä meillä on apteekeissa. Tarkka ero on kuitenkin vielä vähän hämärän peitossa.

    Kymmenen erilaista seerumia apteekkimyyntiin Suomessa, apua! Suomalaiset eivät ole seerumikansaa. Jännä seurata koskä nämä tulevat myyntiin ja minne. Töitä myynnin eteen on tehtävä ja kovasti.

    Tykkää

    Ulla

    17.4.2012 at 08:53

    • Hyvä tietää, että Essiet kannattaa noukkia Stockan sijaan apteekista, kiitos vinkistä! 🙂

      Jeps, seerumeiden myynti on varmasti haastavaa, olen samaa mieltä. Itse tykkään käyttää seerumeita ja muita täsmätuotteita, mutta tiedän olevani vähemmistössä. Pidän näille kuitenkin kovasti peukkuja, vaikuttavat laadukkailta.

      Tykkää

      riitta

      17.4.2012 at 09:01

      • Ei niissä markettilakoissa niin merkittävää eroa varmaankaan ole. Stocka on varmaan ihan hyvä paikka ostaa. Niillä on hyvä kontrolli myytäviin tuotteisiin. Hintakin näyttää olevan melko sama molemmissa jakelukanavissa.
        Lepuskin Cittarissa koko telineellinen värilakkoja on kokenut jonkun hämmentävät äksidentin. Kaikki näytti olevan pilalla.

        Tykkää

        Ulla

        17.4.2012 at 18:08

      • OK, kiitos uskonvahvistuksesta, kyllä mä sitten uskallan ostaa Stockalta, apteekkeihin kieltämättä tulee harvemmin asiaa. Paitsi nyt, kun allergialääkkeitä kuluu päivittäin, hmph… :-/

        Tykkää

        riitta

        17.4.2012 at 21:10


I live for comments!