masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Kosmetiikkaharrastaja konmarinaadissa – ärsyttää!

with 6 comments

En tiedä, kumpi on pahempaa: olla ostamatta uusia kosmetiikkatuotteita vai hukkua niihin. Päätin kuitenkin olla Aikuinen, ja valita jälkimmäisen.

I´ve made a conscious effort to try and use up opened cosmetics jars and tubes in order to tidy up bathroom shelves (and to save a little bit of money on the side). Two exceptions: I bought for my eternally parched skin Filorga´s Hydra-Hyal Intensive Hydrating Plumping Concentrate -serum and opened an existing jar of Glamglow´s Youthmud Tinglexfoliate Treatment  for my easily clogged skin. Both work really well on my ageing, dry and breakout-prone skin!

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että olen pidättäytynyt niin uusien tuotteiden ostamisesta, kuin blogia varten saamieni tuotteiden avaamista testaamista varten. Olen kiltisti käyttämässä loppuun erinäisiä jämäpurkkeja kasvovoiteita ja -vesiä, samoin kuin meikkejä. Kylppärin hyllyllä on huolellisesti alassuin aseteltuja ja kahtia leikattuja purtiloita, jotta saisin viimeisetkin pisarat niistä irti. Kosmetiikkafanin kannalta supertylsää, mutta kieltämättä saa hyllytilan taas näyttämään siedettävältä.

Pari pientä myönnytystä olen itselleni sallinut:

Ostin Kicksistä ihon tehokkaaseen kosteuttamiseen ja vahvistamiseen Filorga Hydra-Hyal Intensive Hydrating Plumping Concentrate -seerumin (kuka näitä nimiä oikein keksii, ihmettelen vaan). Sisältää reippaasti hyaluronihappoa, mikä kosteuttaa ihoa ja auttaa sitä pysymään kosteampana pidempään päivän mittaan. Seerumi tekee ihosta pehmeän ja hyvin hoidetun näköisen, tykkään todella paljon!

filorga

Avasin blogin kautta saamani Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment -naamion (edelleen, kuka näitä nimilitanioita keksii päivät pääksytysten?). Naamion luvataan pehmentävän, kirkastavan ja napakoittavan ihoa, ja niin se kieltämättä tekeekin. Naamiossa on kuorivia ainesosia, jotka puhdistavat ihon pintaa tehokkaasti. Naamio kihelmöi vähänlaisesti kasvoilla levitettäessä, mutta tunne häviää naamion kuivuessa. Kuorivat ainesosat tekevät työnsä naamiota poistettaessa. Ainoa pieni miinus on tuotteen jännä tuoksu, josta en ole ihan varma pidänkö vaiko en. Naamiossa on nimittäin oikeita teelehtiä, joiden maatunut tuoksu tulee voimakkaasti esiin (vähän kuin pöydällä jonkun aikaa maannut käytetty teepussi).

glamglowyouthmud

PS: Samaisessa siivouspuuskassa vein taas pari kassillista asusteita ja vaatteita Emmyyn myyntiin, hyvä minä! Sopimattomia vaatteita ei ole niin mitään järkeä hillota kaapeissa, niille kun ei löydy vaihtoehtoista käyttötapaa, toisin kuin kosmetiikalle usein.

6 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tämä on niin totta! Välillä tuntuu hukkuvan saatuihin tuotteisiin, mutta onhan sitä toki välillä pakko ostaakkin juuri sitä mitä itse haluaa. Toisaalta saatua tuotteita arvostaa todella paljon. On kovin paha kuvailla asiakkaalle miltä tuote oikeasti tuntuu iholla jos ei sitä ole itse oikeasti testannut.

    Liked by 1 henkilö

    Ulla

    4.5.2017 at 10:43

    • Joo, myyjällä pitää mieluusti olla käyttökokemusta tuotteesta, samaa mieltä! Ja jos kosmetiikka vielä sattuu olemaan harrastus ja suuren mielenkiinnon kohde, niin ostoslista vaan jatkaa kasvamistaan… 😀

      Tykkää

      riitta

      4.5.2017 at 10:50

  2. Lyhyemmät nimet tuotteilla voisi kyllä olla myyvempiä ja helpompia asiakkaallekin, mutta kaipa brändit haluaa nykyään sisällyttää kaiken sen mitä tuote tekee ihan jo tuotteen nimeen 😀 Vaikka eihän niitä nimiä sitten kukaan muista ulkoa 😉

    Liked by 1 henkilö

    • Jep, markkinoinnin kannalta varmasti hyvä erottautua kilpailijoista kertomalla kattavasti tuotteesta. 🙂 Kuluttajaparka sitten kassalla tavaa ”se on se hyal- siis hydra eikun plumping jotain -seerumi, vieläkö sitä on?” 😀

      Tykkää

      riitta

      5.5.2017 at 08:22

  3. Kaikista Glamglown naamioista toi musta on mun ehdoton suosikki, muutkin ovat hyviä, mutta eivät ole aiheuttaneet samanlaista ihastusta kuin tuo. 🙂

    Liked by 1 henkilö

    JonnaH.

    4.5.2017 at 23:58

    • Tässä yhdistyy niin moni hyvä efekti: raikkautta, puhtautta ja hehkua iholle. 🙂

      Tykkää

      riitta

      5.5.2017 at 08:24


I live for comments!