masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Pikavinkki: Vaihtoehto kuivan ihon kuorinnalle

with 2 comments

masutoaitemu promotion

Opin Keyword Love -Jonnan blogista hyvän niksin kuivan ja talvesta hieman närkästyneen ihon kuorintaan: Rakeiden sijaan iho puhdistetaan tehokkaasti syvältä naamion avulla.

Niksi on testattu ja hyväksi havaittu! Minulla etenkin nenän, nenänpielien ja poskien iho heti silmänympäryksen alla kaipaavat säännöllisesti lisäapua pysyäkseen puhtaina (nenään puskee mustapäitä ja nenänpielien ihohuokoset suurentuvat). Punoittavaa ihoa ei kuitenkaan uskalla raapia kuorintavoiteen rakeilla, joten syväpuhdistus hieman hellävaraisemmin on paikallaan.

Himalaya Herbals Refreshing Fruit Mask (75 ml tuubi, 5,50 euroa) lupaa elvyttää ja kiinteyttää. Soveltuu kuivalle ja normaalille iholle. Naamion koostumus on mukavan kermainen ja paksu, joten se pysyy valumatta paikoillaan, jos haluat levittää naamion vain rasvoittuville alueille. Huuhtele viileällä vedellä, älä aktivoi pintaverisuonia enempää kuumalla vedellä.

Vaikuttavat aineet: omena, kurkku, viikuna, mineraalisavi ja papaija

Himalaya Herbals, Himalaya Herbals Refreshing Fruit Mask, kuivan ihon syväpuhdistus, syväpuhdistava naamio, t-alueen ihonpuhdistus, vaihtoehto kuorintavoiteelle

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tää on varmaan tehokas, ainakin savi ja papaijan entsyymit ovat varmasti tehokas yhdistelmä. 🙂

    Liked by 1 henkilö

    Jonna

    24.11.2016 at 15:16


I live for comments!