masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Juustotarjottimen paras kyytipoika

masutoaitemu promotion

Elämä ei maistu miltään, ellei saa säännöllisin väliajoin juustoa ja punaviiniä. Sain blogin kautta testattavaksi portugalilaisen Penina-punaviinin, joka pyöristää juustot entistä täyteläisemmiksi suussa.

Looking for a full-bodied red wine to go with that cheese platter you´re putting together? Try Penina, a beautiful deep-red coloured Portuguese wine. It has a hint of port wine in both its colour and taste which I really enjoyed.

penina1

En ole juuri portugalilaisia viinejä aiemmin maistellut, lukuun ottamatta tietenkin ihanan raikkaita vinho verdejä äyriäisten kanssa. Täyteläinen, syvän tummanpunainen ja vadelmalle ja portviinille maistuva Penina oli todella hyvä ja monipuolinen viini.

Tarjosin viinin kaiken tietämäni hyvän kanssa: erilaisia leikkeleitä ja makkaroita, etikkakurkkuja, rapeakuorista patonkia ja vakiojuustolautaseni (Chaumes-punahomejuusto, Valion Mustaleima-Emmental ja Manchego).

Alkon hinta: 10,9 euroa, kierrekorkkipullo

 penina2

Valviran uuden ohjeistuksen mukaan alkoholia sisältäviä, kaupallisia postauksia ei voi kommentoida, joten tästä postauksesta on poistettu kommentointimahdollisuus.

Written by riitta

21.9.2015 klo 13:30

%d bloggaajaa tykkää tästä: