masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Clinique-tuotteet testissä

with 2 comments

masutoaitemu promotion

Kävin juuri ennen Pariisin-matkaa tutustumassa Helsingin Sokoksen uuteen Clinique-pisteeseen sekä brändin uutuusmeikkivoiteeseen. Sain meikkivoiteen lisäksi mukaani kuin tilauksesta sievän meikkipussin täynnä matkakokoisia ihonhoitotuotteita, jotka päätin ottaa tehotestiin loman aikana.

I received some Clinique-products for testing. I warmly recommend the serum for anyone in need of little extra moisture and TLC on their face. The Smart Custom-Repair -serum is said to have a slightly tightening effect, too. For those with combination or oily skin looking for a good coverage foundation, check out Beyond Perfecting Makeup.

Ainoa tuote, jonka otin mukaan olemassa olevasta tuotearsenaalistani oli niin ikään Cliniquen Take The Day Off Cleansing Balm, jolla poistan meikin ennen ihon puhdistusta. Pesin ihon Liquid Facial Soap Mildilla, jonka jälkeen levitin sille ensin Dramatically Different Moisturizing Lotion +:aa, sitten Smart Custom-Repair –seerumia ja sen jälkeen vielä Repairwear Uplifting –kasvovoidetta. Jotkut saattavat ihmetellä tuotteiden määrää ja ihonhoidon rutiinin pituutta – minä rakastan iltaista kasvojen puhdistusrituaalia! Mikään ei voita sitä fiilistä, kun menee kevyin, puhdistetuin kasvoin nukkumaan – sitä oikein tuntee, kuinka ihosolut rentoutuvat päivän jälkeen ja ottavat kaiken avun vastaan hoitotuotteilta.

clinique_seerumiA

Hotellien ja lentokoneiden kuiva ilma saa yleensä ihoni huonoon kuntoon. Joten, mikäli tuotteet onnistuvat pitämään ihon tasapainoisena, on niiden oltava hyviä ja iholleni sopivia (minulla on pintakuiva sekaiho, joka tarvitsee paljon kosteutta). Täytyy sanoa, että iho voi erinomaisen hyvin koko loman ajan, ja melkein uskallan väittää, että se voi paremmin kuin ennen matkaa.

Olin erityisen vaikuttunut seerumista, se kun tuntui todella kosteuttavan ja pehmentävän ihoa. Pieni määrä levittyi helposti iholle (tuote on ns. kosmeettisesti erittäin miellyttävä käyttää). Tätä haen kyllä lisää!

Smart Custom-Repair -seerumi ymmärtää ihosi yksilölliset tarpeet korjaten ihoa juuri sieltä, missä tarve. Korjaa näkyvät vauriot ja vauriot, joita et näe. Tasoittaa epätasaista ihon sävyä, häivyttää juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Rasvoittuvan ihon täydellinen meikkipohja

Uusi meikkivoide, Clinique Beyond Perfecting Makeup, on meikkivoiteen ja peitevoiteen sekoitus. Vaahtomuoviapplikaattorin avulla tuotteen saa kerrostettua taputtelematta esimerkiksi hormonipattien päälle. Pigmenttejä meikkivoiteessa on kiitettävän paljon, siitä selvää plussaa. Se on myös erittäin riittoisaa pigmenttiensä ansiosta, eli kannattaa ehdottomasti aloittaa maltillisella määrällä voidetta.

clinique_meikkivoide

Meikkivoide vaatii jonkin verran työstämistä ihoon, esimerkiksi siveltimellä pyörittelemällä. Suosittelisin sitä lähinnä rasvoittuvalle iholle, kuivalla iholla jälki ei ole ihan yhtä hyvä, kuin esimerkiksi suuresti rakastamani Clinique Even Better –meikkivoide. Eli en vaihda Even Betteriä tähän(kään) uutuuteen, mutta suosittelen kyllä pyytämään testerin Beyond Perfectingistä, mikäli etsit tehokkaasti tasoittavaa, hinta-laatusuhteeltaan hyvää meikkivoidetta rasvoittuvalle iholle.

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Samikset. Itse hoidan ihoni aina iltaisin pitkän kaavan kautta, nykyisin vielä pidemmän, kun mukaan on tullut Clarisonic. 😀 Se tunne, kun menee hoidetuilla kasvoilla nukkumaan on vaan niin ihana, väitän myös, että aamulla eron huomaa. 😉

    Liked by 1 henkilö

    JonnaH.

    18.3.2015 at 19:21

    • Ihan vamasti näkyy seuraavana päivänä, täysin samaa mieltä! Ja myös sitten vuosien päässä… 😉

      Tykkää

      riitta

      19.3.2015 at 09:35


I live for comments!