masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Joogatunti siellä, missä sinäkin

with 6 comments

masutoaitemu promotion

Ainoa huono urheilutuokio on se, jonka jätät välistä. Ohjatuilla tunneilla on omat meriittinsä, mutta minkäs teet, jos jumppasalin aikataulut eivät sovi omaan kalenteriin. Uusi nettipalvelu Yoogaia mahdollistaa treenaamiseen ihan koska vaan. Sain heiltä ilmaisen tutustumisjakson.

Yoogaia is an on-line sports service that allows you to do your yoga practice when you want, where you want – making it THE service for busy people, stay-at home parents and frequent travelers. They offer all kinds of different yoga classes, pilates, meditation and even good old neck and back exercises. Yoogaia has live classes you can take part in, but the real USP (for me at least) is the huge selection of recorded classes that you can watch over and over, mixing and matching different classes to suit your mood. There´s a pretty good selection of English-speaking classes too, so pop over to have a look! The kind people at Yoogaia offered me a free trial-period, which I have enjoyed thoroughly.

yoga1

Jooga on juoksun lisäksi ainoa kokeilemani urheilulaji, jota jaksan tehdä aina yhä uudestaan, ja joka tuntuu hyvältä jo tehdessä, ei pelkästään sen jälkeen. Esimerkiksi kuntosalilla käynti oli minulle tervanjuontia, enkä ikinä oppinut kaipaamaan punttien nostelua. Jooga sen sijaan..! Huomaan kyllä itsessäni, jos en pääse tunnille säännöllisesti. Jooga hiljentää mielessä vellovat tekemättömät työt ja ”äh miks mä sanoin noin enkä tehnyt noin” –häpeän sävähdykset. Se kiertää selän taas oikeaan asentoon ja painaa päättäväisesti hartiat korvista.

Nautin myös siitä, että jooga on vain ja ainoastaan itseä varten. Ei tarvitse ahdistua, jos on hitaampi kuin muu joukkue, eikä tarvitse kuunnella, kun liian kireisiin trikoihin pukeutunut kommando kirkuu vieressä ”jaksaajaksaa”. No enkä jaksa, jaksaminen loppui muuten just eikä melkein tähän paikkaan! Joogassa opettaja korkeintaan käskee muokkaamaan asentoa oikeaksi, muttei koskaan patista venymään pidemmälle. Jokainen tunti on erilainen mutta oikeanlainen.

Joogaa kaiken aikaa

Nettisivusto Yoogaia tarjoaa useita joogatunteita eritasoisille harrastajille sekä erilaisiin tarpeisiin. Voit valita joogaa, pilatesta, nautinnollista syvävenyttelyä ja jopa kahvakuulaa tarmokkaimmille päiville. Yoogaiakin tarjoaa livetunteja, mutta voit myös hyödyntää tuntitallenteita, ja rakentaa esimerkiksi useammasta tunnista omannäköisesi. Tallenteet vaihtelevat vartin pikapyrähdyksistä tunnin mittaisiin jaksoihin. Istumatyöläiselle sopisi esimerkiksi yhdistelmä selkäjumppa + kehonhuolto, itse olen tykännyt eniten flow + yin –joogakombinaatiosta.

doyoga

Yoogaian tunnit ovat minusta erittäin hyvin rakennettuja ja opettajien ohjeistukset selkeitä. Palvelun tekniikkakin toimii: kamerakuva on selkeä, kohti opettajaa. Ja kunhan pääsee paremmin sinuiksi asentojen ja niiden välillä siirtymisien kanssa, ei kuvaa välttämättä edes tarvitse, opettajan ääni riittää. Paras valtti on kuitenkin tuntitarjonnan laajuus!  Pidempäänkin harrastanut joogi löytää täältä tarvitsemansa aivan varmasti. Valittavana on esimerkiksi Sivananda-joogaa, Vinyasa-joogaa sekä tietenkin suurimmalle osalle tuttuja (ainakin nimenä, jos ei muuten) Hathaa ja Astangaa.

Naistenpäivän erikoistarjous

Yoogaia tarjoaa kaikille Naistenpäivän kunniaksi erikoistarjouksen:

Osta neljän kuukauden tilaus ja saat kaksi kuukautta kaupan päälle! Nappaa siis nyt upea 4+2 tarjouksemme ja treenaat kesän veloituksetta.

Tässä kuussa olemme yhdistäneet voimamme Plan Suomen kanssa kehitysmaiden tyttöjen koulutuksen puolesta. Lahjoitamme euron jokaisesta uudesta käyttäjästä ”Koska olen tyttö” – kampanjaan.

Kerro tästä kaverillesi: jos suosittelet meitä profiilisivun jako-linkin kautta, saat itsellesi päivän lisää tilaukseesi. Samalla me täällä Yoogaialla lahjoitamme euron hyvään tarkoitukseen.

Kuvat Pinterestistä

Written by riitta

5.3.2015 klo 06:02

Kategoria(t): Liikunta

6 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ollaan samanlaisia urheilijoita, miinus juokseminen 😉 jooga on ainoa laji jota olen jaksanut harrastaa pidempään ja siitä tulee aina yhtä hyvä fiilis. Testasin Yoogaiaakin viime vuonna kun oli sen verran hoppu etten (muka) ehtinyt joogatunneille yhtä usein kun olisin halunnut. Mulla ongelmana on vaan se, että on vaikeampi keskittyä kotona harjoitukseen mutta ne muutamat mitä testasin oli kyllä tosi kivoja.

  Liked by 1 henkilö

  • Jep, mikään muu laji ei ole koskaan vienyt näin mukaansa. 🙂 Kotona ei pääse ihan samaan tunnelmaan (eikä saa lämpöä tietenkään aikaiseksi samalla tavalla kuin hot-tunneilla), mutta muutama harjoituskerta auttoi.

   Tykkää

   riitta

   5.3.2015 at 14:55

 2. Mä olisin erityisesti kiinnostunut pilateksesta – oletko siis itse ostanut heiltä tilauksen?

  Tykkää

  Pandice

  5.3.2015 at 13:34

  • Joo, tai siis sain ilmaiseksi kokeiluun. Pilatesta en olekaan kokeillut (siis koskaan ikinä missään), täytynee uskaltaa.

   Tykkää

   riitta

   5.3.2015 at 14:56

 3. Kuulostaa hyvältä, kaikki mitä voi tehdä omassa kodissa käy mulle. Mä en tykkää yhtään pyöriä tekemässä mitään suorituksia, jos toisia ihmisiä on ympärillä, ei onnistu rentoutuminen. 😀

  Tykkää

  JonnaH.

  5.3.2015 at 18:38

  • Haha, vähän sama fiilis itsellä! Saa paremmin nollattua ajatuksia, kun saa olla yksin. Se kun on mulle iso osa urheilua.

   Tykkää

   riitta

   6.3.2015 at 08:15


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: