masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Hyvää yötä!

with 5 comments

masutoaitemu promotion

Kaikki tuntuu aamulla valoisammalta, jopa oma olemus – mutta näin vanhemmiten vain siinä tapauksessa, että on illalla jaksanut avittaa kauneusunien voimaa kosmetiikan keinoin. Kerran kuussa kannattaa lisätä muutama ylimääräinen temppu repertuaariin, ja tehostaa hyvien yöunien vaikutusta. Jutussa käsitellään tuotteita, jotka olen saanut blogin kautta.

Yöunien aikana tuotteilla on hyvää aikaa vaikuttaa rauhassa. Jotkut tuotteet on jopa erityisesti suunniteltu yökäyttöön. Silmänympärykset kannattaa kuitenkin jättää rauhaan, liian tuhdit tuotteet tai paksu kerros vain turvottavat silmät väsyneiksi. Cliniquen all about eyes sopii kaikille ihotyypeille ja pitää silmänympärykset kauniina.

beautysleep2

Sytytä ensimmäisenä tuoksukynttilä. Näitä löytyy nykyään todella monelta valmistajalta ja joka sesongille ja tuoksumaailmalle omansa, sen kuin valitsee suosikkinsa. Ostin Tokiosta viime reissulta puunvivahteisia suitsukkeita, niistä nousevaa savukiehkuraa on meditatiivista seurata. Jos haluat kaiken ilon irti tuoksukynttilästä, hanki Rento Hierontakynttilä. Kynttilän annetaan palaa 10-20 minuuttia, minkä jälkeen sulanutta öljyä voi käyttää hierontaan. Tuoksuvaihtoehtoja on kolme: eukalyptus, vihreä tee ja juhannuskoivu. Öljyssä on soijapapuöljyä, joka virkistää ihoa ja palauttaa tehokkaasti ihon kosteustasapainon. Hoitava kookospähkinäöljy ja pehmeyttä tuova mehiläisvaha antavat öljylle erinomaiset hierontaominaisuudet. Öljyt sisältävät myös E-vitamiinia, joka hoitaa kuivaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta  haittatekijöiltä.




beautysleep1

Hiuksiin levitetään niiden koko pituudelta öljyhoito. Biozellin Arganöljyeliksiiri silottaa ihanasti kuivia latvoja. Modernit hiusöljyt eivät tahmaa eivätkä rasvoita hiuksia, vaan pehmentävät ja hoitavat – ei tarvitse pelätä tyynyliinan puolesta.

Clinique moisture surge overnight mask -naamio saa vaikuttaa yön ajan. Aamulla iho on todella pehmeä ja kimmoisa kuin pomppulinna! Naamio imeytyy yhtä tehokkaasti ihoon kuin yövoide.

Kädet ja jalat käsitellään hyvällä voiteella kauttaaltaan, ja kynsinauhat tietenkin tipalla kynsinauhaöljyä.

Kaikkein helpoimmalla pääsee, kun hankkii käsille Hand Mask –hoitonaamiohansikkaat. Hansikkaat sisältävät karitevoita ja jojobaöljyä sekä kollageenia. Täydelliset ruoanlaittajalle, joka pesee käsiään useita kertoja päivässä. Ostin nämä Helsingin keskustan Stockmannilta sijaitsevasta apteekista.

Rituaalin kruunaa tietenkin kuppi kuumaa, joka rauhoittaa vatsaa ja lähettää kehoon signaaleja, että kohta voisi muuten mennä nukkumaan. Yogi Tean Bedtime sisältää mm. kamomillaa, kardemummaa ja kanelia.

zzzzzzzz….

5 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tuo Cliniquen all about eyes on ainoa Cliniquen tuote, jota en voi käyttää. Siinä on jokin ainesosa, joka ärsyttää ihoa, ja paaaaljon! En kuulemma ole ainoa, vaan siitä on tullut enemmänkin palautetta ja siksi sitä kannattaa kokeilla pienen testeripurkin avulla (on usein mukana Cliniquen näyte-/ lahjapakkauksissa).

    Tykkää

    Anna

    6.10.2014 at 13:15

    • Pöh, kurja juttu! Mutta hyvä kun kerroit, niin herkkäihoisimmat osaavat pyytää näytteen tästä. 🙂

      Tykkää

      riitta

      6.10.2014 at 13:21

  2. Mä olen ihan hurahtanut naamioihin, joita voi pitää yön yli. Ero on niin huomattava aamulla. ❤ Joten kiitos Clinique-vinkistä.

    Tykkää

    JonnaH.

    6.10.2014 at 18:07

    • Ollos hyvä, kiva että inspiroiduit! Vaivatonta kauneudenhoitoa, kun homma hoituu nukkuessa… 😀

      Tykkää

      riitta

      7.10.2014 at 07:44

  3. […] aikana kannattaa hoitaa myös ulkoista habitusta. Kirjoitin aiemmin hyvistä tuotteista, joiden kannattaa antaa vaikuttaa nimenomaan […]

    Tykkää


I live for comments!