masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Dui-hoito

with one comment

Varasin uuden ajan Dui-hoidolle sairauden vesitettyä alkuperäisen suunnitelman, ja tiistaina pääsin vihdoin hoitopöydälle.

Hoitola sijaitsee Helsingissä Helenankadulla, eli niissä Senaatintorin ja Presidentinlinnan läheisissä vanhoissa kortteleissa.

Hoito kesti tasan tunnin. Siinä käytetäään apuvälineenä messinki- ja rullaelektrodeja, jolla hoitaja hieroo ja rullaa ihoa. Käsittely ei satu lainkaan, eikä edes kutita. Taisin nukahtaa noin vartin kuluttua, en vaan pysy hereillä kosmetologien käsittelyssä vaikka mikä olisi… Hoidon aikana iholle levitettiin erilaisia yrttipohjaisia seerumeita, jotka imeytetään ihoon. Lopuksi kasvoilleni levitettiin naamio, jonka vaikutusta tehostettiin taivaallisella hieronnalla. Seerumeissa ja naamiossa on hento parfyymimäinen tuoksu, ei häirinnyt ainakaan minua.

Maksoin käsittelystä 99 euroa koska menin heti aamusta, lauantait ja myöhemmät ajat ovat kalliimpia. Mielestäni joka euron väärti, tulokset näkee ja tuntee. Ihohuokoset ovat selvästi pienemmät tai jopa kadonneet näkyvistä (ihoni tuntuu hetkellisesti kireämmältä, sillä hoidolla on ihohuokosia supistava vaikutus), ja esimerkiksi otsani tuntuu täysin sileältä.

Sain mukaani näytteet päivä- ja yövoiteesta sekä entsyymikuorinnasta. Etenkin jälkimmäiseltä odotan paljon, ja jos se toimii, ostan seuraavalla hoitokerralla täysikokoisen pakkauksen.

Hoitolan nettisivut, tiedot hoidoista ja hinnasto

Kuva: kimberlyspa.com

Written by riitta

15.7.2011 klo 08:59

Kategoria(t): Ihonhoito

Tagged with , ,

Yksi vastaus

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] kirjoittanut aiemminkin tästä tehokkaasta hoidosta, yleisemmin täällä ja itse hoitotilanteesta täällä. Silti minun on pakko kehua vielä kerran, miten uskomattoman tehokas hoito tämä […]

    Tykkää


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: