masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Käpälät kuntoon

with 6 comments

Myönnetään, jalkahoidot ja manikyyrit ovat vielä ylellisempiä toisen tekemänä, mutta käsien ja jalkojen hyvinvointia ei voi ihan kokonaan ulkoistaa. Kotihoitoihin tarvitaan vain hyviä tuotteita ja hieman viitseliäisyyttä. Hansaplastin ja Lumenen tuotteet olen saanut blogin kautta testiin.

mape_lakat_a

JALOILLE:

Illalla tehty pedikyyri rentouttaa ihanasti ennen nukkumaanmenoa. Pese jalat lämpimällä vedellä ja aloita hoito kuorinnalla: Hansaplast Anti Callus 2in1 –kuorintavoide hoitaa ja pehmentää ihoa. Taputtele jalat kuiviksi. Pahimpiin koviin kohtiin (minulla kantapäät ja isovarpaan kohta päkiässä) laitan Anti Callus Hoitoseerumia ennen kosteusvoidetta. Seerumi sisältää karbamidia ja maitohappoa, ja toimii ihan parissa päivässä silminnähden kaunistavasti, tätä tuotetta suosittelen! Hiero jalat huolellisesti kauttaaltaan läpi vartalovoiteella, laita villasukat jalkaan ja nosta jalat tyynyn päälle loppuillaksi. Suostuttele joku passaamaan teekuppi sohvalle ja viereiseen huoneeseen unohtamasi kirja. (Sivuhuomautuksena dekkarien ystäville: ruotsalainen Camilla Läckberg kirjoittaa hyytävän hyviä tarinoita, kannattaa lukea.)

mape_hansaplast

KÄSILLE:

Aloitan manikyyrin putsaamalla vanhat lakat pois. Lumenen Gloss & Care Express -kynsilakanpoistopurkki on sanalla sanoen nerokas: Avaa kansi, iske sormi vaahtomuovisisukseen, anna hetki vaikuttaa, pyöräytä kynttä sisusta vasten ja nosta puhdas kynsi pois! Sormiin ei jää kynsilakan jäämiä, eikä sohvapöydälle unohdu pintakäsittelyn pilaavia pumpulituppoja. Vielä kun tekisivät tästä sellaisen version, jonne voisi upottaa varpaankynnet kerralla…

Kynsien puhdistuksen jälkeen jatkan manikyyriä kuorinnalla. OPI:n Skin Renewal Scrub tekee ihosta sileän ja pehmeän. Kuorinnan jälkeen sivelen kynsinauhat kynsinauhaöljyllä ja hieron kynsinauhat joustaviksi. Käsivoiteena minulla on tällä hetkellä estelle & thildin luomukäsivoide, joka on sopivan kevyt myös päiväkäyttöön.

Sormien ja varpaiden kynsiin ehdotan joko ruskan räiskyvää oranssia, tai viiniköynnösten tummaa purppuraa. Kure Bazaarin sävyt Afrika ja Tea Rose (kiitos siskolle vinkistä!) istuvat syksyyn. Kuren lakat levittyvät nätisti, ja kummankin värin kohdalla yksikin kerros riittää. Neutraalien sävyjen käyttäjien kannattaa kokeilla nyt syksyllä kynsillä uudenlaista tekstuuria, eli mattalakkaa. Lumenen uutuuksista löytyy kaksi huurteista ja kaksi kimmeltävää mattalakkasävyä, jokainen hillityn nuden sävyissä. Samoin näissä riittää yksi kerros, efekti saa näkyä muttei pompata räikeästi silmille.

mape_manikyyri

6 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tämä oli inspiroiva postaus! 🙂 Noita Lumenen nudeja olen jo katsellut sillä silmällä, että täytynee päästä livenä näkemään. Ja hyvä vinkki tuo kynsilakanpoistopurkki, muistatko/tiedätkö, minkä hintainen se on?

    Liked by 1 henkilö

    Pandice

    18.9.2014 at 13:22

    • Thanks bejb, ihana kuulla! Poistoaine on 10 euron kieppeillä, olisko ollut peräti 9,90. 🙂

      Tykkää

      riitta

      18.9.2014 at 13:28

  2. Toi Estelle & Thildin käsirasva on ihanaa, rakastan tota pulloa. ❤

    Liked by 1 henkilö

    JonnaH.

    18.9.2014 at 20:11

    • Se on! Tunnustan ostaneeni puhtaasti putelin vuoksi, mutta voide on todella hyvä. 🙂

      Tykkää

      riitta

      19.9.2014 at 06:46

  3. Rakastan Kuren lakkoja, niitä on kertynyt ihan luvattoman monta. Pysyvät mielettömän hyvin varpaan kynsissä, mutta sormista minulta irtoilee kaikki, oli aluslakat ja päälislakat tai ei. Reason unknown. 😉

    Tykkää

    Tusla

    18.9.2014 at 22:12

    • Samaa vikaa täälläkin, mikään lakka ei oikein tuppaa pysymään sormissa. Ruoanlaittajan eli vedellä lutraajan ongelma vissiin. 😉

      Tykkää

      riitta

      19.9.2014 at 06:48


I live for comments!