masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Yhden yön jutut

with 6 comments

Viime viikot eivät ole kohdelleet kasvojani kovin armeliaasti, joten tehokkaille, yhdessä yössä vaikuttaville tuotteille on ollut tavallista useammin kysyntää.

On pakko todeta heti alkuun, että ihoa kannattaa hoitaa myös rennoimpina aikoina, sillä säännöllisyys on se peruspilari, joka pitää ihon hyvässä hapessa. Hoidan ihoani säntillisesti, mutta aina sekään ei riitä. Turvaudun silloin seuraaviin tuotteisiin:

EA_kapselit

Elizabeth Arden Ceramide Capsules + Retinol Line Erasing Night Serum -kapselit sisältävät retinolia ja keramideja. Retinoli on yksi tehokkaimmista anti age -ainesosista, mitä kosmetiikkatuotteista löytyy. Keramidit taas tunnetaan tehokkaina kosteuttajina ja ihon vahvistajina. Retinoli kuivattaa ihoa helposti, joten siksi on fiksua yhdistää siihen kosteuttava ainesosa. Kapselimuoto suojelee hapettumiselle herkkää retinolia. Käytän yhden kapselin pari kertaa viikossa, useampi käyttökerta on (testatusti) kuivalle iholleni liikaa. Levitän iholle yhden kapselin samettisen sisällön, enkä mitään muuta. Aamulla iho näyttää ja tuntuu tasaisemmalta, suorastaan levänneeltä.

Saatavuus ja hinta: Stockmann, Kicks (30 kapselin pakkaus täällä maksaa 58 euroa)

AlphaH

Alpha-H Liquid Gold -happokuorintanestettä käytän tekemään taikojaan silloin, kun iho tuntuu tukkoiselta ja näyttää harmaalta. Käyttö on maailman helpointa: nestettä kaadetaan vanulapulle ja käydään sillä kasvot ja kaula läpi, ja annetaan vaikuttaa yön yli. Päälle ei siis tarvitse (ellei halua) levittää muita tuotteita. Glykolihappo kuorii ihon yön aikana taas normaalin väriseksi ja, jälleen kerran, levänneen näköiseksi. Lisäbonuksena mahdolliset mustapäät ovat saaneet nenältä kyytiä, Liquid Gold tehoaa niihin tehokkaasti. Ohjeessa kehotetaan käyttämään useamman kerran viikossa, mutta itse käytän maksimissaan kerran viikossa.

Saatavuus ja hinta: Australialaista brändiä ei saa Suomesta, mutta sitä voi tilata esim. Lookfantasticilta. Heillä 100 millin pakkaus maksaa 38,95 euroa.

Dermalogica intensive eye repair -silmänympärysvoide on taivaan lahja kuiville silmänympäryksille. Superkosteuttava voide sammuttaa jo yhdessä yössä ihon janon. Dermalogica ei ole halpa sarja, mutta kehuisin tuotteita riittoisaksi ja erinomaisiksi hinta-laatusuhteeltaan.

Saatavuus ja hinta: Stockmann myy Dermalogicaa, mutta myös useat nettikaupat. Lookfantasticilla 15 millin tuubi maksaa 51,45 euroa.

Written by riitta

13.12.2018 klo 12:46

6 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Loistava otsikko, kunnon klikkikamaa ❤

    Tykkää

    Sari – Campasimpukka

    13.12.2018 at 14:00

  2. Liquid Gold on kyllä niin parasta luottotuote jo vuosia, maltillinen sen kanssa pitää olla. Aikoinaan ensin liikakäytin ja seurauksena hilseilevä iho. 😀

    Liked by 1 henkilö

    JonnaH.

    13.12.2018 at 14:09

  3. Varmaankin tekevät hyvää iholle:) Ja Sari oikeassa,mainio otsikko;D

    Liked by 1 henkilö

    Jael

    15.12.2018 at 18:08


I live for comments!