masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Remingtonin lämpörullat

with 4 comments

Lämpörullat saatu PR-näytteenä

Ysärillä lämpörullat tulivat tutuiksi, laitoin useampana päivänä viikossa niillä kampauksen kuosiin. Ilahduinkin valtavasti Remingtonin rullista, joilla saan nostalgisissa tunnelmissa hiukset kuohkeutettua.

Remingtonin lämpörullat

Lämpörullilla (Remington PROluxe H9100) saa nätit pehmeät kiharat, jotka ovat kivat sellaisinaan, mutta ovat myös loistava pohja erilaisille kampauksille. Lisäksi rakastan sitä nautinnollista lämmön tunnetta, joka leviää koko päänahkaan, kun rullat on rullattu paikoilleen. Lämpörullien kanssa ei myöskään tarvitse puljata suojahanskojen kanssa kuten vaikkapa kiharruspuikkojen kanssa, eikä tarvitse pelätä polttavansa niskaa tai korvalehtiään (been there, done that, didn´t get the t-shirt) puikolla sohiessaan.

Remingtonin lämpörullien klipsit ovat rullien yksi parhaimmista ominaisuuksista: niistä on superhelppo pitää kiinni, kun ottaa kuumia rullia pois telineestä, ja ne pitävät rullat todella hyvin paikoillaan. Käytän samoja klipsejä myös hiusosioiden erotteluun. Rullien samettinen pinta on hellävarainen hiuksille, mutta pitävät nekin hiukset napakasti pitkin rullaa.

Arvostan myös rullatelineen kompaktia kokoa, nopeaa lämpenemistä ja erikokoisia rullia.

Pari vinkkiä rullaamiseen:

  • Jos haluat lisävolyymiä hiuksiin, tupeeraa hiusosiot yksi kerrallaan kihartamisen jälkeen.
  • Liukkaisiin hiuksiin kannattaa suihkia hiuslakkaa ennen kuin kieputtaa hiukset rullalle, ja vielä kerran kun rullat ovat päässä.
  • Anna rullien olla paikoillaan meikkaamisen ja vaikka aamiaisen ajan.

Remington PROluxe H9100 -lämpörullien OVH on 69,90 euroa.

Written by riitta

2.10.2018 klo 13:29

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Lämpörullat on ainoat, joilla mun hiuksiin saa pidempään pysyvät kivat kiharat, harmi, että omat hiukset on taas kasvaneet sen verran pitkiksi, että alkavat olla taas ylipitkät lämpörulliin. Monesti haaveilen, että tehtäisiin pelkästään sellainen, missä olisi jättikokoisia rullia tällaisille pitkähiuksisille.

    Tykkää

    Jonna

    2.10.2018 at 14:46

    • Tuo olisikin loistava idea, et ole varmasti ainoa, joka tarvitsisi moisen! Mullakin alkaa olla siinä ja siinä, että saa kiharaa koko pituudelle. Kunhan tästä taas ehdin (!) kampaajalle, niin tulee nätimpää jälkeä.

      Tykkää

      riitta

      2.10.2018 at 14:49

  2. Minulla on lämpörullat 😀 Nyt leikkautin taas hiukset lyhyemmiksi, saan paremmin ne rullille, mutten osaa kovin hyvin. Aina kieputan hiusnipun huipun rullalle, pitäisi opetella kammalla ohjaamaan hiukset suoraan rullalle. Pidän siitä tunteesta, kun lämpimät rullat hyväilevät päänahkaa 😀

    Liked by 1 henkilö

    Sari – Campasimpukka

    2.10.2018 at 18:23

    • Jee, samis! 😀 Munkin pitäisi opetella tuo kampaajien niksi, tulee paljon nätimpi kihara.

      Tykkää

      riitta

      3.10.2018 at 09:19


I live for comments!