masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Elämäni Viiksi-Valluna

with 2 comments

masutoaitemu promotion

Brunettina olossa on se hyvä puoli, että ripset ja kulmakarvat erottuvat usein riittävästi luonnollisessa olotilassaan. Huono puoli on, että niin erottuvat ne muutkin naamakarvat…

Puhun nyt tietysti viiksistä. En ihan vielä pääse kunnon Poirot-lookiin, mutta kyllä ne muutamat haivenetkin ovat häiritsevän silmiinpistäviä. Etenkin silloin, kun niihin tarttuu meikkivoidetta ja puuteria, ja ne korostuvat entisestään.

andmetics_bw

Olen tähän asti nyppinyt pinseteillä karvoja, mutta ihan täydellistä lopputulosta on nyppimällä vaikea saada. Silloin tällöin olen muistanut pyytää kosmetologia poistamaan ne kasvohoidon yhteydessä (ylähuulen sokerointi antoi todella pitkäkestoisen avun), mutta pirulaiset kasvavat nopeammin, kuin mitä ehdin käydä tekemässä asialle jotain. Kotihoito on siis paras vaihtoehto, ja siihen soveltuvimmat vahaliuskat tulevat hollantilaiselta Andmeticsiltä.

Karvanpoistoliuskoja myyvät toki muutkin, mutta Andmeticsin liuskojen ainutlaatuisuus piilee niiden muotoilussa. Ne on nimittäin suunniteltu juuri oikeanmuotoisiksi istumaan ylähuuleen. Tällöin lopputuloksesta tulee tarkka. Andmeticsillä on liuskoja kulmakarvoihin (naisille ja miehille omansa), ylähuulille ja korviin. Operaatio kannattaa ajoittaa iltaan, sillä käsitelty ihoalue kyllä punoittaa sen jälkeen. Käyttö on superhelppoa, pakkauksessa on hyvät ohjeet.

Kahdeksan liuskan ja viimeistelypyyhkeen pakkaus maksaa noin 14,90 euroa.

Andmetics-tuotteita saa Stockmannilta ja Norris Cosmetics -verkkokaupassa.

andmetics_colour

Written by riitta

24.11.2017 klo 11:31

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tummahiuksisten lisäksi saman ongelman kimpussa pyörivät HYVIN aikuiset naiset. Argh! En vain tiedä onko totta vai tarua että kasvu kiihtyy kun niitä poistaa…

    Liked by 1 henkilö

    Maarit / Sopusointujablogi

    5.12.2017 at 20:55


I live for comments!