masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Mádaran uusia ihanuuksia

with 2 comments

Mádaran tuotteet ovat luonnonkosmetiikasta ne, jotka tuntuvat sopivan iholleni erityisen hyvin. Pidän myös pakkauksista sekä kohtuullisista hinnoista. Ostin pari uutuutta testiin, ja tykkään näistäkin todella paljon.

Arvokkaaseen mustaan lasipulloon pakattu Time Miracle Cellular Repair -kasvoseerumi lupaa ”Parantaa solujen uusiutumissykliä, sileyttäen siten ihoa ja vähentäen ryppyjä ja juonteita. Kasvojen piirteet kiinteytyvät, iho on kosteampi ja elinvoimaisempi.” Käytössä huomaan ihon tuntuvan pehmeämmältä, ja levänneemmältä. Seerumissa on aktiiviaineina mm. tyrniuutetta, puna-apilaa ja mustikkaa.

Hinta: 30 millin pullo maksaa 46,90 euroa Mádaran omasta nettikaupasta

madara, seerumi, hellävarainen kuorintavoide, ikääntyvän ihon seerumi, luonnonkosmetiikka, Màdara, tehoseerumi, virkistävä seerumi

Exfoliating Oil-To-Milk Scrub -kuorintavoide tuoksuu ihan karkille! Mádaran mukaan tuote muuttuu iholla kosteutettuna (kuorintavoide levitetään kuivalle iholle) vaahdoksi, mitä se ei kyllä tee, vaan muuttuu maitomaiseksi, kosteuttavaksi nesteeksi. Kuorivat rakeet pyörivät iholla hellävaraisesti, eli tanakampien jynssäyskuorintojen ystävälle tämä ei varmastikaan riitä. Herkkäihoisille tämä on ihan nappituote. Näin kesällä, kun iho pitää saada kunnolla puhtaaksi aurinkovoiteista, niin kuorinta pari kertaa viikkoon on ihan paikallaan, ja tuolloin kevyempi rakenne on paikallaan. Kuorintavoiteen aktiiviaineina on mm. aprikoosia ja kauraa.

Hinta: 60 millin tuubi maksaa 24,90 euroa Mádaran omasta nettikaupasta

madara, seerumi, hellävarainen kuorintavoide, ikääntyvän ihon seerumi, luonnonkosmetiikka, Màdara, tehoseerumi, virkistävä seerumi

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Toi kuorinta on ihan superhyvää ja kasvoseerumistakin tykkäsin.

    Liked by 1 henkilö

    JonnaH.

    19.7.2016 at 13:04


I live for comments!