masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Luumua ja suklaapapuja

with 6 comments

Toimisivat yhdessä varmasti ruoanlaitossa, nyt tosin on kyse meikeistä. Sain Joe Blascon värikosmetiikkaa testiin, ja käytin pehmeän ruskeaan lookiin kahta suosikkiani, luomiväriä ja huulikiiltoa.

Olen ennen testituotteiden kokeilua ostanut vain yhden Joe Blascon tuotteen, josta oli jäänyt brändistä peruspositiivinen kuva. Ylipäätänsä mieleen oli jäänyt päällimmäisenä tuotteiden tavallista paremmat pigmenttipitoisuudet ja meikkivoiteiden peittävyys. Testituotteiden perusteella vanha käsitys pitää edelleen paikkansa, esimerkiksi luomivärit ovat todella riittoisia.

Tämä klassinen meikki on yksi suosikkitavoistani tuoda silmiä esiin. Värit voi valita oman maun mukaan, tarvitset vain vaaleamman ja tummemman version samasta sävystä. Hyvä häivytyssivellin (sellainen pullean pyöreä) auttaa utuisen tunnelman luomisessa. Muista nostaa väriä häivyttäessäsi ylöspäin viistosti, niin saat korostettua silmien mantelimuotoa. Iltaan ja juhlaan tekisin rajaukset terävästi, pehmeys sopii työmeikkiin.

blasco1b

Luomivakoon häivytetty luumun ja suklaanruskean kaunis sekoitus ”Plumone” sopii kaiken värisille silmille. Huulikiilto ”Pink Bronze” on todella kaunis ja luonnollinen, hyvä sekoitus vaaleanpunaista ja kuparista kiiltoa. Paras kiilto laantuu luonnollisesti päivän mittaan, mutta värisävy säilyy huulilla pitkään.

JBmeikki

Muu meikki: Liikkuvalla luomella on Natural Coden Beauty-trion vaaleinta sävyä. Rajaukset on piirretty Maybellinen tanakalla Master Smoky –kynän Smoky Chocolate –sävyllä, ja pehmennetty Plumonella. Ensi kerralla ajattelin kokeilla tehdä rajaukset kostealla luomivärillä, Blascon luomivärejä voi nimittäin sekoittaa veden kanssa ilman, että luomivärinapin pinta vaurioituu.

Written by riitta

29.11.2013 klo 12:42

6 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Kaunis meikki. Itse en ole vielä ehtinyt testaamaan luomiväriä tai huulikiiltoa, mutta sen ripsarin olen. Siitä on tulossa postaustakin, koska se yllätti totaalisesti! 😉

    Tykkää

    JonnaH.

    29.11.2013 at 18:57

    • Mä en ole vielä testannut ripsaria, odotan sun raporttia siis mielenkiinnolla!

      Tykkää

      riitta

      29.11.2013 at 19:24

  2. Mun on pakko asiattomasti kommentoida tähän, että voi Riitta näytät suloiselta. Jos kuva on selfie, se on ehkä paras kenestäkään ikinä.

    Tykkää

    Nanna

    30.11.2013 at 10:41

  3. Tossa on just sellaisia värejä joita itsekin valitsisin.HIeno omakuva!

    Tykkää

    Jael

    1.12.2013 at 23:20

    • Jeps, juuri sopivan neutraaleja ja ”yleispäteviä” sävyjä ihan kaikille!

      Tykkää

      riitta

      2.12.2013 at 11:31


I live for comments!