masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Kasvohoitojen aatelia

with 2 comments

Tätä nimenomaista metodia voin lämpimästi suositella ihan kaikille: Dui-kasvohoidot.

Tarina sai alkunsa muutama vuosi sitten hyvän ystäväni kasvoilta, kun näin häntä pitkästä aikaa. Hänellä on aina ollut kaunis ja tasainen iho, mutta nyt se suorastaan hehkui, ja oli todella raikkaan ja elinvoimaisen näköinen. Kysyin tietysti syytä tähän (masutoaitemu-moment), ja kaveri kertoi käyneensä Dui-kasvohoidossa. Kun en ollut koskaan kuullutkaan moisesta, kaveri kertoi, että kyse on hoito, joka tavoitteena on palauttaa ihon ”alkuperäinen” kunto, eli tasapainottaa ja kuntouttaa. Kosmetiikkamaailman kielellä sanottuna:

Kaikkien Dui Clinique hoito-ohjelmien tavoitteena on tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon toimintoja, normalisoida nestekiertoa (verenkierto ja lymfanestekierto) sekä energiakiertoa, korjata jo olemassa olevia vaurioita ja neutralisoida ihon herkkyyttä ja vahvistaa ihoa. Hoitomenetelmä parantaa ihon, sidekudoksen ja lihasten kuntoa. Dui Clinique on yhdistelmähoito, jossa matalataajuusvirtalaitetta käytetään aktivoimaan kiinalaisen lääketieteen mukaisten yrttipohjaisten tuotteiden vaikutusta. Sähköstimulaatio tehdään hellävaraisilla messinkielektrodeilla ihoa sivellen sekä akupunktiopisteitä rullaelektrodilla aktivoiden.

Kuulostaa lähinnä kiinalaiselta kidutukselta, mutta on oikeasti tehokas ja rentouttava hoito.

Kutsuimme viime vuonna samaisen kaverin luokse Dui-hoitomuotoon erikoistuneen hoitajan tekemään meille kotioloissa hoidot. Odotin paljon, enkä joutunut pettymään. Leuan alueelle aina silloin tällöin pesiytyvät epätasaisuudet ja –puhtaudet hävisivät yhdessä yössä, ja ovat pysyneet poissa siitä lähtien – vannon kautta kiven ja kannon!

Hoitaja oli valitettavasti lopettamassa työt, ja luulinkin pitkään, ettei Dui-hoitopaikkoja liiemmälti ollut. Huusin hurraata, kun löysin tämän sivun – hoitoja saa, ja vieläpä Helsingin keskustasta.

Varasin itselleni ajan ensi viikolle, ihanaa!

 

Kuvat: arealibros.com ja thaispa.com
Lähde: vipclinic.fi 

Written by riitta

4.6.2011 klo 07:12

Kategoria(t): Uncategorized

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] kirjoittanut aiemminkin tästä tehokkaasta hoidosta, yleisemmin täällä ja itse hoitotilanteesta täällä. Silti minun on pakko kehua vielä kerran, miten uskomattoman […]

    Tykkää

  2. […] (Jos ensimmäinen kysymyksesi otsikon luettuasi on mikä ihmeen Dui, klikkaa tästä.) […]

    Tykkää


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: