masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Kuukauden kosmetiikkakokeilut: ihonhoito

with 7 comments

En olekaan pitkään aikaan postannut kosmetiikasta, joten nyt on korkea aika. Fokus on tällä kertaa ihonhoidossa.

Minulla on pintakuiva sekaiho, joka tykkää puskea näppylää milloin mistäkin syystä. Talvi on sen mielestä oikein hekumallista aikaa: kuivan huoneilman ja kylmän kostean ulkoilman välinen kontrasti sekoittaa ihoni pään täysin. Eli tarvitsen syväpuhdistavia, mutta erittäin kosteuttavia tuotteita. Luotan edelleen kaksoispuhdistuksen taikaan, en saa kasvoja riittävän puhtaiksi muuten.

simpleliinatSimple Kind to Face -puhdistusliinat sain testiin blogin kautta. Simplen tuotteilla on kotimaassaan Iso-Britanniassa suorastaan kulttimaine halvalla hyvää –maineensa vuoksi. Enkä ihmettele yhtään: nämä ovat parhaimpia puhdistusliinoja, mitä olen kokeillut! Olen käyttänyt näitä salille ja uimaan mennessä, jottei tarvitse hikoilla meikit naamassa. Yksi liina molemmin puolin käytettynä riittää, myös ripsivärin puhdistukseen. Pakkaus maksaa vaivaiset 4 euroa, ja sillä saa 25 liinaa. Sain testiin myös saman sarjan silmämeikinpuhdistusliinat, mutta niistä en niin tykännyt, sillä ne eivät ole tarpeeksi kosteita makuuni. Käytin liinat tietenkin loppuun, mutta hölväsin niihin silmämeikinpuhdistusainetta lisäksi.

Simplen tuotteita myyvät mm. Stockmannit ja Sokokset, sekä jotkut päivittäistavarakaupat

Kreikkalaisen homeopatiaan pohjautuvan Korresin päivävoiteista Watercress sopi iholleni kaikkein parhaiten, Wild Rose -kosteusvoide puolestaan huonoiten, se jäi luistelemaan ihon pinnalle. Yövoiteena käyttämäni Magnolia Bark on hyvä, mutta ehkä aavistuksen turhan kevyt kuivalle iholle talvella. Kauniit pakkaukset ja ihanat tuoksut ovat tietenkin plussaa! Merkin suihkugeelit (noin 15 euron luokkaa) ovat muuten tuoksuiltaan huumaavia, käykää nuuhkimassa. Korres tekee myös värikosmetiikkaa, jota ajattelin pikapuoliin käydä mallailemassa Helsingin Lönrotinkadun liikkeessä. Ainakin luomivärit ja huulipunat kiinnostavat kovasti. Nettikauppa palvelee tietenkin myös.

korresvoiteet

Merkin tuotteet ovat hintavia (noin 30 euroa per purnukka), mutta riittoisia. Yhdestä purkista riittää helposti parin kuukauden tarpeisiin. Korresin tuotteita löytyy mm. Stockmanneilta.

happinaamio

Hauskin testattava varmaan ikinä on ollut Emma S. –sarjan happinaamio! Ruotsalainen Emma Sjögren (nykyään Wiklund, mutta käyttää tyttönimeään sarjan yhteydessä) on 1990-luvun huippumalli, joka nyttemmin puuhaa muodin ja kauneuden parissa. Sarjaan kuuluu kaksi linjaa, Moisturizing ja Ageless. Happinaamio kuuluu jälkimmäiseen.

Purkista tullessa naamio on geelimäinen, mutta alkaa vaahdota saippuamaiseksi iholla. Vaikutusaika on vain 10 minuuttia. Naamio kuulostaa vaikuttaessaan siltä, kuin se kutittaisi, mutta tuntuu vain piristävältä. Iho on pehmeämpi ja elastisemman tuntuinen. Erinomainen tuote näin kevään kynnyksellä.

Sarjan tuotteita saa Kickseistä.

7 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Kiitos vinkistä, tuota happinaamiota täytyy kokeilla!

    Tykkää

    Pandice

    15.3.2013 at 11:29

    • On hyvä, sopivan kevyt ja nopea käyttää. Muistaakseni hieman alle 20 euroa.

      Tykkää

      riitta

      15.3.2013 at 11:50

  2. Tuo Emma S. -naamio kuulosti niin mielenkiintoiselta, että minun piti heti mennä ostamaan sitä 🙂
    Kiitos vain vinkistä – nyt se poksuu juuri naamalla.

    Tykkää

    Mikko

    16.3.2013 at 19:57

  3. Aion testata tuota happinaamiota, mutta menin eilen ostamaan noita puhdistusliinoja. Liian hyvin suositeltu, ne oli myyty Stockalta loppuun. Vaadin etukäteisvinkkejä 😉

    Tykkää

    Jonna

    17.3.2013 at 13:38

    • No perskeles, tylsää ettet saanut liinoja. 😦 Mutta hyviä ovat, en ihmettele yhtään menekkiä.

      Tykkää

      riitta

      17.3.2013 at 20:01

  4. […] – privateblend 8 kommenttia Bongasin mielenkiintoisen uuden naamion mahtavan kynäniekan, Riitan blogista.  Emma S. oli minulle ennestään tuntematon merkki, joten tämä oli hauska löytö! Niinpä […]

    Tykkää


I live for comments!