masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Kuivan ja pintakuivan ihon pelastus: Elisabeth Arden

with 3 comments

masutoaitemu promotion

Sain testiin muutamia tuotteita Elisabeth Ardenilta, joista on ollut iso apu pintakuivan ihoni hoidossa. Yhden niistä totesin niin ihanaksi, että ostin jo toisen pakkauksen – ja kolmas korkkaamaton odottaa sekin kylpyhuoneessa!

Aloitetaan siitä ihanimmasta, eli SUPERSTART Skin Renewal Boosterista. Olen kokenut tuotteen aivan nappituotteeksi pintakuivalle iholleni, sillä voide vahvistaa ja hoitaa nimenomaan ihon ulointa kerrosta. Ihosta tulee pehmeä, ja meikin saa levittymään nätimmin tämän jälkeen. Buusteri hoitaa ihoa, mutta se myös tukee seuraavaksi levitettyjen tuotteiden (seerumi tai kasvovoide) tehoa, sillä se tehoaa nimenomaan uloimpaan kerrokseen.

Probiootteja tässä on peräti kaksi: lactobacillus ja kefiran. Probiootit suojaavat ja vahvistavat ihoa, minkä olen kyllä huomannut buusterin käytössä. Iho ei tunnu kovalta, eikä se äidy niin punoittavaksi, kuin yleensä talvisin. Tuotteesta on myös ollut iso apu ihon rauhoittamiseen pakkasella juostun lenkin jälkeen.

Nappasin tähän tuotetiedotteesta hyvän selityksen probioottien hyödyistä:

”Ihon pinnan mikrofloora koostuu sekä hyödyllisistä että haitallisista bakteereista. SUPERSTARTin probioottiyhdistelmä auttaa tukemaan ihon luontaista suojaa haitallisia bakteereita vastaan sekä tasapainottamaan ihon mikroflooraa ja näin vahvistamaan ihon luontaista suojaa.”

  • Pakkaus ja hinta: Hinta: 59 €, 30 ml / 79 €, 50 ml
  • Saatavuus: Stockmann, Kicks

ElisabethArden1

Upouusi tulokas, tammikuusta kauppohin ilmestynyt Eight Hour Miracle Hydrating Mist -suihke on käyttökelpoinen monella eri tavalla. Se kosteuttaa meikinkin päälle suihkautettuna pitkin päivää (hyvä niksi etenkin meille toimistotyöläisille), sillä saa freesattua meikkipohjan iltamenoja varten (suihkauta iholle ja käy meikkipohja läpi siveltimellä tai sienellä), ja sitä voi käyttää kasvoveden tapaan puhdistuksen jälkeen tai aamulla pelkästään ihon raikastamiseen yön jälkeen (jos välttelet laillani vesipesuja etenkin talvisin). Säilytän tätä työpöydällä käsivoiteen vieressä, niin muistan suihkia sitä iholle pari kolme ohutta kosteuttavaa suihkua päivässä. Jos reissaat vaikka työn puolesta usein, ota tämä kaveriksi kabiiniin – iho näyttää ja tuntuu taatusti paljon kauniimmalta, kun laskeudut.

  • Pakkaus ja hinta: 100 ml, 28 €
  • Saatavuus: Stockmann, Kicks

3 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mistit ovat kyllä ihan parhautta, itsellä on ripoteltuna niitä ympäri asuntoa, koska suihkin niitä kasvoilleni aika ahkerasti. Kesällä kannan mukana myös käsilaukussa. 🙂

    Liked by 1 henkilö

    Jonna

    9.3.2017 at 16:57

    • Joo, ja useimmat niistä vielä tuoksuukin ihanilta, niin saa vähän aromaterapiaakin samalla. 😀

      Tykkää

      riitta

      10.3.2017 at 11:58

  2. […] numero 4: Viimeistele meikkipohja kosteuttavalla suihkeella tai lähdevedellä (esim. Avène), jotta puuteri sulautuisi vielä nätimmin meikkivoiteeseen. […]

    Tykkää


I live for comments!