masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Tuotevinkkejä huulipunafaneille

with 9 comments

masutoaitemu promotion

Nuoruudessa käytin lähes yksinomaan huulikiiltoja (Lancômen Juicy Tubeseilta ei kai silloin välttynyt kukaan), satunnaisia kokeiluja ysärinrusehtavalla punalla lukuun ottamatta. Nykyään käytän melkein päivittäin huulipunaa – mitä kirkkaampaa, sen parempaa.

Tai, kirkas on ehkä väärä sana, sillä pidän kovasti myös todella tummista luumunsävyistä, viininpunaisisista punista sekä tummanpunaisista. Heikkouteni ovat kuitenkin vadelmanpunaiset ja fuksiat vaihtoehdot, ne kun raikastavat paitsi ihon, myös hampaat. Pidän myös huulipunan antamasta fiiliksestä, johon ei vaan yllä pelkällä kiillolla. Huulipuna itsessään on riittävän voimakas elementti kasvoilla, usein en laita edes ripsiväriä, jos käytän oikein voimakasta sävyä.

Huulipunissa on myös se etu kiiltoihin verrattuna, että yhdellä tuotteella saa luotua erilaisia lookeja vaihtamalla levitystapaa. Perinteinen tapahan on ensin rajata huulet ja sitten levittää puna parissa kerroksessa siveltimellä tai suoraan puikosta. Jos kuitenkin taputtelee värin nimettömällä huulille, saa hennomman ja rennomman huulimeikin (jota on helppo ylläpitää päivän aikana). Punan päälle voi levittää kerroksen väritöntä tai huulipunaan sointuvaa kiiltoa, ja lopputulos on pelkkää punaa merkittävästi näyttävämpi. Plus että huulipuna voi myös hoitaa poskipunan virkaa, jos ei omista yhteensopivia tuotteita, tai haluaa olla varma, että kasvomeikki on yhtenäinen. Mainitsinko jo, että rakastan huulipunia?

Sain medianäytteinä muutamia ihanuuksia Elizabeth Ardenilta kokeiltavaksi. Brändin uutuus, Elizabeth Arden Gelato Crush Color Collection -meikkikokoelma, pitää mm. sisällään 20 sävyn huulipunavalikoiman. Kuvissa näkyy saamani Flirty Fuchsia 05, aivan superkaunis vadelmainen väri! Punan koostumus on juuri sellainen, mistä pidän: pehmeästi levittyvä, tasaisen pinnan jättävä ja huulilla kosteuttavan tuntuinen. Pigmenttisyydeltään tämä on keskitason yläpuolella.

Huulipunat sisältävät kaikenlaisia hyvää tekeviä ainesosia:

  • Peptidit ja hyaluronihappo: Silottavat ja hoitavat sekä saavat huulet näyttämään runsaammilta.
  • Sheavoi: Rauhoittaa, suojaa ja auttaa lukitsemaan kosteutta huuliin.
  • E-vitamiini sekä rosmariiniuute: Antioksidantit saavat huulet tuntumaan pehmeiltä ja ravituilta.
  • Geelimäiset kalvonmuodostajat: Luovat tyynynäisen rakenteen ja auttavat pitämään kosteuden ja värin paikoillaan.

Bonuksena saa upean huulipunahylsyn, yksi markkinoiden makeimmista! Mattapintaista hylsyä koristaa kiiltävälle pinnalle painettu logolaatta, jota työntämällä saa puikon esille.

Rajauskynä on pitkäkestoinen, mutta se ei kuivahda ikävästi huulille. Koostumus on pehmeämpi, geelimäisempi kuin tavanomaisissa kynissä. Silikonisella levityspäällä on yllättävän helppo työskennellä tarkasti. Saatavilla on 10 eri sävyä, kuvassa on Fuchsia Burst 06.

Hinnat ja saatavuus:

  • Elizabeth Arden Plush Up Gelato Lipstick, 31 euroa
  • Elizabeth Arden Plump Up Lip Liner, 24 euroa
  • Stockmann, Kicks ja yksityiset

Hoito-duo huulille

Vaikka modernit huulimeikkituotteet on usein suunniteltu myös hoitamaan huulten ihoa, niin kyllähän niiden käyttö ja etenkin poispeseminen kuivattavat huulia. Sain testiin myös huulten kuorinnan ja hoitovoiteen, jotka kuuluvat Ardenin klassiseen Eight Hour -perheeseen. Kauniit pikkurasiat on koristeltu aivan erityisellä tavalla, nimittäin kuuluisten kaupunkien maamerkein.

Voi tuntua, että erillisen huulten kuorintavoiteen käyttö on jo yliampuvaa – enkö muka voisi käyttää kasvojen kuorintavoidetta – niin täytyy sanoa, että tämä kaksikko todella tekee huulista pehmeät ja kauniin hoidetun näköiset. Kuorinta ja hoito kannattaa tehdä illalla, niin että voide saa vaikuttaa yön yli. Aamulla surkeimpaankin kuntoon päässeet huulet ovat taas tip top. Plus että siroissa rasioissa olevia, hyvän tuoksuisia tuotteita käyttää aina mielellään, eihän siitä pääse mihinkään.

Hinta ja saatavuus:

  • Elizabeth Arden Eight Hour Take Off & Touch Down Lip Duo, 28 euroa
  • Stockmann

Written by riitta

17.11.2017 klo 09:25

Kategoria(t): Värikosmetiikka

9 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Voi Juicy tubet! Niitä tuli kyllä kulutettua silloin joskus. Niissä oli se ihana ominaisuus, että tuulisella säällä hiukset lähmääntyi huuliin kivasti kiinni 😀. Nuo kuorintatuotteet kyllä kiinnostaa, pitääpä laittaa Joulupukille kirje menemään.

    Liked by 1 henkilö

    Liisa - Kivistössä

    17.11.2017 at 11:34

    • AAARGHH, olin jo ehtinyt unohtaa tuon ominaisuuden, niin totta! 😀 Ja sitten oli naama täynnä punaisia ja pinkkejä viiruja, kun hiukset piiskasi naamaa. 😀

      Tykkää

      riitta

      17.11.2017 at 11:35

  2. Niin mäkin, täysin vastustamattomia! Ja vielä hyväntuoksuisia.

    Tykkää

    riitta

    17.11.2017 at 19:50

  3. EA:n around the world-pakkaukset on musta niin upeat! Täällä todellakin käytetään huulikuorintaa, en tulisi enää ilman toimeen. ^_^

    Liked by 1 henkilö

    Jonna

    17.11.2017 at 23:16

    • On kyllä tosi nätit pakkaukset, raikkaat jotenkin. Ja sisältö on täyttä rautaa.

      Tykkää

      riitta

      18.11.2017 at 09:29

  4. Elizabeth Ardenin Gelato huulipunat ovat aivan ihania! Minulla on se korallisävy ja voi miten hoitava ja kaunis se huulilla onkaan, loistotuote : )

    Liked by 1 henkilö

    • Kuulostaa ihanalta tuokin! Ajattelin viikonloppuna mennä tutkailemaan myös saman setin poskipunia, kuulostavat ja näyttävät nekin todella toimivilta.

      Tykkää

      riitta

      21.11.2017 at 08:26

  5. Minäkin olen ollut aina huulikiiltotyyppi alkaen Max Factorin Lip Potionista, heh. On siitäkin jo aikaa. Käytän kiiltoja edelleen, mutta nyt suosikkini on Max Factorin nestemäinen huulipuna, joka on käytännössä kiillon ja punan välimuoto. Todella hyvä tuote ja siinä on upeat värit.

    Liked by 1 henkilö

    Maarit / Sopusointujablogi

    22.11.2017 at 22:40

    • Kiitos vinkistä! Olen viikonloppuna aikeissa käydä MF:n ständillä yhden bongaamani nudepunan perässä, kurkkaan nuo samalla.

      Tykkää

      riitta

      23.11.2017 at 09:23


I live for comments!