masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Elizabeth Arden: White Tea

with 2 comments

masutoaitemu promotion

Elizabeth Arden White Tea on täydellinen kesätuoksu: sen makeus on tarpeeksi vastaamaan auringon lämpöä, mutta on tarpeeksi raikas tuntuakseen osuvalta valinnalta myös sadepäivänä. Jotkut kesätuoksut ovat nimittäin niin trooppisen makeita, että niiden käyttö harmaana päivänä on kuin sika satulan selässä.

EA_White Tea

Tuoksussa on jotain unisexiä, jota en osaa erotella erilliseksi tuoksuksi (kenties tuoksukuvauksessa mainittu myski yhdistettynä mereen), mutta joka tekee White Teastä kevyemmän ja tavallaan raikkaamman, kuin perinteiset naisten tuoksut. White Tea käy niin mekkojen kuin farkkuasujen kanssa. Vähän niin kuin shampanja – aina oikea valinta, oli ruokana mitä tahansa.

Valkoinen kulmikas pakkaus on rauhallinen, tyylikäs. Olen saanut tuoksusta spontaaneja kehuja hyvin erilaisia tuoksuja käyttäviltä ystäviltä, eli tässä on jotain, mikä puhuttelee monia. Itse pidän ehdottomasti eniten siitä, miten White Tea ujuttaa yhteen perinteisen makeat naisten hajuvesien kukkaisnuotit merellisiin, aavistuksen urheilullisiin vivahteisiin.

Kevyemmän EdT:n kestoa iholla pidentää, kun ihon kosteuttaa saman tuoksuperheen vartalovoiteella. Kevyt voide imeytyy tehokkaasti ja kosteuttaa hämmentävän pitkään.

Tuoksukuvaus:

  • Alku: italialainen mandariini, myskisalviauute, merelliset tuulahdukset, japanilainen hopeasaniainen
  • Sydän: valkoinen tee -uute, Mate Absolute Paraguay, valkoisen iiriksen häivähdys, Sapucaya Atmospheric
  • Pohja: madraspuu, Albemoscus moschatus -kasvin siemenöljy, venezuelalaisen tonkapavun öljy, Ambermax, kolme rauhoittavaa myskiä

Elizabeth Arden White Tea -sarjaa voi ostaa Stockmannilta ja Kickseistä. White Tea EdT maksaa 40 euroa (50 ml) ja isompi, 100 ml:n pullo 50 euroa. Vartalovoide maksaa 34 euroa (400 ml).

Written by riitta

24.7.2017 klo 10:38

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tuo tuoksupullo on kyllä tosi tyylikäs. Joistain tuoksuista tulee ylellinen olo jo pelkän pullon perusteella 🙂 Eli on sillä pullollakin jotain väliä 😉

    Tykkää

    • No ehdottomasti on, kokonaismielikuvaan pakkaus vaikuttaa ainakin. Kaunista pakkausta on sitä paitsi merkittävästi kivempi käyttää. 😀

      Tykkää

      riitta

      25.7.2017 at 20:29


I live for comments!