masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Ei se lähde kulumallakaan

with 8 comments

Tahattoman pitkäksi venyneen blogitauon aikana mieli on kaivannut useasti oman median ääreen, kirjoittamaan juuri niistä aiheista, jotka innostavat tai pohdituttavat sillä hetkellä.

kehra

Ja mitä olen viime aikoina miettinyt?

Muun muassa sitä, miten meditatiivista hidas, mutkia oikomaton ruoanlaitto onkaan! Ei voi tulla kuin priimaa, kun pilkkoo huolellisesti varsisellerin ja porkkanan tasaisen pieniksi kuutioiksi, ja antaa niiden rauhassa kuullottua sipulin ja valkosipulin kanssa keskilämmöllä. Laittaa essun päälle ja asemoi työpöydälle kaiken tarvittavan, jotta voi antaa käsien liikkua mausteiden ja raaka-aineiden välillä rentouttavassa flow’ssa. Elämäntilanteeni on onneksi sellainen, että voin hidastaa tahtia ruoanlaiton ääreen myös arkisin.

kettinki

Ja sitten olen ajatellut paljon myös sitä, että vähemmillä, mutta paremmilla raaka-aineilla pääsee parhaimman makuiseen lopputulokseen. Ja että kasviksista saa älyttömän hyviä ja mielenkiintoisia ruokia ja lisukkeita, joskus jopa parempia, kuin lihaisa pääruoka.

Viime päivinä lisääntynyt valoisuus, aurinko ja visertävät pikkulinnut kuistimme edustalla olevissa pensaissa ovat nekin panneet pään pyörälle – usein budjetin kannalta kannattamattomin seurauksin. Haaveilen vaaleanharmaista mokkanilkkureista, tummansinisestä kipparitakista ja olkapäitä hipovista paljettikorvakoruista.

Olen myös pähkäillyt paljon blogin ulkoasua, jotain uutta tekee mieleni tännekin! Jos on mielipiteitä tai ideoita, otan niitä ilolla vastaan.

Tästä se taas lähtee.

Written by riitta

10.2.2017 klo 15:51

Kategoria(t): Uncategorized

8 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Welcome back – onneksi on tuo Instagram, jossa sun balls to the walls-elämää voi seurata 🙂 ❤

    Liked by 1 henkilö

  2. Toi on oikeasti niin totta, että vähistä hyvistä raaka-aineista tulee aina parasta. Siis mun ehdoton lempipasta-kastike tuoretta salviaa, voita, sitruunaa ja vähän parmesaania. Ei tarvitse mitään muuta. :p

    Tykkää

    Jonna

    11.2.2017 at 11:08

    • Tuo on kyllä ihan superhyvää, ei tosiaan ole tarve millekään muulle. ❤

      Tykkää

      riitta

      11.2.2017 at 11:48

  3. No näin juuri, ruoanlaitto on paras rentoutumiskeino, se vihannesten pilkkominen ja hauduttelu ja muu! Hyvistä raaka-aineista tuppaa tulemaan hyvää 🙂
    Blogini on muuten muuttanut, nykyään ollaan täällä wp.comin puolella.

    Tykkää

    Hirame-no-me

    11.2.2017 at 11:11

    • Kyllä! Mieli lepää, ja samalla irtautuu töistä vapaa-aikaan. Hyvä kun laitoit uuden osoitteen, laitan talteen ja päivitän oman sivupalkkini.

      Tykkää

      riitta

      11.2.2017 at 11:50

  4. Kiva ”nähdä” sinua taas täällä:) Ja paljon lisääntyvää valoa toivottelen sinne.

    Liked by 1 henkilö

    Jael

    12.2.2017 at 20:17

    • Kiitos Jael, nyt pitäisi valon määrän lisääntyä ihan useammalla minuutilla päivässä, äntligen!

      Tykkää

      riitta

      13.2.2017 at 09:10


I live for comments!