masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Punaviinisuositus tapaksille ja liharuoille

leave a comment »

masutoaitemu promotion

Jos meinaat kattaa viikonloppuna tai lähitulevaisuuden pikkujouluihin tapas-tarjoilun, niin kaarra Alkossa punaviinihyllyjen Portugali-kyltin alle.

Herdade do Peso Colheita Red is the perfect partner to hard cheeses, meat dishes and even game – so try it with a bountiful tapas-buffet!

Pernod Ricardilta saamani portugalilainen uutuusviini Herdade do Peso Colheita Red on nimittäin juuri täydellinen tarjottavaksi monipuoliseen ruokakattauksen kanssa. Se on sopivan tuhti kumppani juustolle ja lihalle, mutta on myös sen verran hedelmäinen, että se käy nautittavaksi rupattelun lomassa. Tuoksussa on karvasmantelia.

Herdade do Peso Colheita Red, tapas-viini, punaviini tapaksille, portugalilainen punaviini, Alkon uutuusviini, liharuokien punaviini

Colheitaa mökillä maistellessani paahdettujen pikkupaprikoiden ja mustaleimaemmentalin kanssa tulin ajatelleeksi ensimmäistä oman alani työpaikkaa. Pääsin nimittäin siellä melko varhaisessa vaiheessa osalliseksi brändiuudistustyötä. Työnantajani fuusioitui toisen saman alan firman kanssa, ja sitä myöten saimme uuden nimen ja visuaalisen ilmeen. Päästäksemme kärryille uudesta ilmeestä lähetti New Yorkin toimisto kasapäin ohjeita ja sääntövihkoja, joiden mukaan tuli toimia. Mieleeni on jäänyt erityisen elävästi brändin uudet värit, joiden sanottiin edustavan kaikkea sitä upeaa, mitä luonnolla on meille tarjota: muun muassa mehevän mullan mustaa, viljan kullankeltaista – ja punaviinin syvänpunaista. Hyvä ruoka ja sille sovitettu juoma kieltämättä ovat elämän pieniä suuria nautintoja, ei käy kieltäminen.

Hyggeilytrendin nimissä toivotan teille leppoisaa viikonloppua!

Herdade do Peso Colheita Redin hinta: 14,88 euroa

PS: Ilahdun suuresti jos jätät kommentin, mutta kommentoithan vain viinin ulkopuolisia asioita.

Written by riitta

19.11.2016 klo 12:52

Kategoria(t): Ruoka

I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: