masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Kiireestä kantapäähän

with 4 comments

masutoaitemu promotion

Kohta hautaudutaan kuumien vaatekerrosten alle, joten vartalon ihoa kannattaa alkaa hoitaa ihan erityisen hyvin.

Joskus tuntuu siltä, että kun iho kaulasta ylöspäin on niin kenkku ja vaatii paljon vaivannäköä, ettei yksinkertaisesti jaksa hoitaa vartalon ihoa. Ja kuitenkin pitäisi jaksaa, sillä se infernaalinen kutina ja kihinä mikä kohta on taas edessä (olenhan muistanut mainita, että vihaan talvea) helpottuu, jos keholle malttaa uhrata vartin päivässä.

kuivaharjaus, Remington, vartalonhoito, kuivan ihon hoito, Remington Reveal Body Brush, vartalon kuorintaväline

Minulla on kuiva ja taiveihottumaan taipuvainen iho, joka oireilee etenkin talvisin. Saan pidettyä pahimmat ongelmat kurissa nopeilla suihkuilla ja päivittäisellä rasvauksella. Suosin ehdottomasti kevyempiä, nopeasti imeytyviä vartalovoiteita, sillä nahkeaksi ja rasvaiseksi jäänyt iho tuntuu ihan hirveältä vaatteiden alla! Hyh miltä tuntuu, kun voide ei tunnu imeytyvän ihoon, vaan jää lillumaan ihon ja vaatteiden väliin…

Kroppaa pitää muistaa myös kuoria. Kuivaharjaus kylmällä säällä pistää veren kiertämään ja tuo ihanan lämmön tunteen koko kehoon. Minulla on tähän tarkoitukseen blogin kautta saamani uusi hauska väline eli Remingtonin Reveal Body Brush -vartaloharja. Harjan kahdella eri harjapäällä voi joko kuivaharjata kroppaa (kellertävät harjakset), tai pestä sen tehokkaammin suihkussa pehmeällä harjalla (valkoiset harjakset). Ladattava harja on näppärän, juuri kouraan sopivan kokoinen. Pakkauksessa tulee mukana vaihtoharjat (myydään myös erikseen, kun tulee aika vaihtaa harjaspää uuteen), laturi ja säilytyspussi.

VINKKI: Kuivaharjaa kroppa ennen itseruskettavan levittämistä, saat tasaisemman lopputuloksen. 

kuivaharjaus, Remington, vartalonhoito, kuivan ihon hoito, Remington Reveal Body Brush, vartalon kuorintaväline

Written by riitta

7.10.2016 klo 08:53

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pehmeä laitekuorinta tekee varmasti hyvää kropan iholle, vaikkei ihan joka päivä sitä jaksaisikaan tehdä… pitäisi kokeilla itsekin sitä. Ja se on totta, että vain ihon rasvaaminen tai öljyäminen pitää kutinan ja kuivumisen loitolla. Olen itse hurahtanut öljyihin, mikä on varmaan näkynyt blogissakin :o)

    Liked by 1 henkilö

    Maarit / Sopusointujablogi

    7.10.2016 at 09:54

    • Joku ihana vartaloöljy mulla onkin hakusessa sun innoittamana, sellainen täytyy olla voiteen lisäksi kun on oikein kuiva sisäilma.

      Tykkää

      riitta

      8.10.2016 at 15:38

  2. Tää vaikuttaa hauskalta, mä olen liian laiska niihin perusharjoihin, mutta tästä voisin innostuakin. 😀

    Liked by 1 henkilö

    Jonna

    7.10.2016 at 14:10

    • Mikä siinä onkin, että laitteet innostaa _aina_ tekemään jotain tylsäksi kokemaansa, oli se sitten kropan huolto tai siivous!??! 😀

      Tykkää

      riitta

      8.10.2016 at 15:39


I live for comments!