masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Vielä kerran lande looks

with 7 comments

Pitkin hampain myönnän, että arki on mässähtänyt päin naamaa. Viimeistään huomenna, kun koulut alkavat.

It´s been a lovely, relaxing summer: I’ve read a lot, swam a lot in the ocean and eaten in many nice restaurants. I´m not sure I´m ready to let go yet… Luckily August is full of fun stuff to do, as is fall. School starts tomorrow so I guess it´s time to buckle up for work and everyday life.

Olen tänä kesänä uinut ennätyksellisen paljon luonnonvesissä, taisin heittää kerralla ainakin viiden vuoden talviturkit. Olen myös lukenut paljon, paljon enemmän kuin vuosiin. Ruokaa puolestaan olen itse kokannut vähemmän, ei ole ollut inspiraatiota. Toisten kokkaamaa ruokaa olen toki syönyt, ja pari ravintolasuositusta tulee ihan kohta tännekin.

syrän termari

Kesällä täytin 40, ja sain yllätysmatkan Souliin (kyllä vain, se teki meihin kaikkiin vaikutuksen ensimmäisellä kerralla). ”Tutussa” paikassa on se hyvä puoli, ettei lomaa tarvitse suorittaa nähtävyyksissä, vaan voi keskittyä hotellin uima-altaalla hengailuun ja hyvän ruoan syömiseen. Kävimme syömässä todella, todella pitkän kaavan mukaisen perinteisen korealaisen aterian, josta kirjoittelen myöhemmin.

Arkeen paluu on tuntunut kovin tahmealta, kun on useamman viikon saanut olla kuin nuo myyntikojun kyltit: Vähän sinnepäin, suurpiirteisen rennosti, kunhan isot linjat ovat reilassa.

köyliö itsepalvelu

Elokuussa on onneksi kaikenlaisia kivoja rientoja ja tapaamisia, samoin syksyllä. Meillä on liput niin Komisario Palmuun, kuin Kungens tal -esitykseen. En ole ihan vielä löytänyt itselleni tavanomaista syysvaihdetta silmään, mutta tuskin se kovin kaukana on. Auttaisikohan syysmuodin selailu netissä…

Mitä teidän syyssuunnitelmiinne kuuluu?

kaislat2 kaislat

Written by riitta

10.8.2016 klo 15:33

7 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Syyssuunnitelmiin kuuluu ainakin yksi matka ja yhdet häät. Lähden myös mielelläni mukaan kulttuuririentoihin, jos sellaisia eteen tulee 🙂

    Liked by 1 henkilö

    Pandice

    10.8.2016 at 19:30

    • Kuulostaa hyvältä! Kuka on menossa naimisiin (sorry, nyt en muista onko tästä ollut aikaisemmin puhetta)? Miksen mä pääse häihin?!?!

      Tykkää

      riitta

      11.8.2016 at 13:41

  2. Mä en jotenkin haluaisi päästää vielä irti kesästä, joten ei ole mitään syyssuunnitelmia.

    Liked by 1 henkilö

    Jonna

    10.8.2016 at 20:54

    • Tiedän niiiiiiin tunteen… Vielä kun tulisi helteitä, ja kauniita elokuun iltoja!

      Tykkää

      riitta

      11.8.2016 at 13:41

  3. En suostu vielä puhumaan syksystä… Pelottaa jo pelkkä ajatuskin 🙂

    Liked by 1 henkilö


I live for comments!