masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Viinivinkki grillaajalle

with 8 comments

Eikö olekin ihan ok ostaa viinipullo etiketin perusteella? Kauniit trooppiset värit ja kukat kiinnittivät huomion Alkossa, joten pullo lähti maisteltavaksi.

Cape Original Reserve Petit Verdot Shiraz Cabernet Sauvignon 2015 (no jo on nimellä pituutta), on ihanan tuhti, tummien marjojen mauilla ja tuoksuilla sävytetty punaviini. Sopii kuin nakutettu kaikenlaisten perinteisten grilliruokien kanssa: kokolihat, makkarat, kasvisvartaat ja maissintähkät.

Hinnasta olisi Vaatehuoneen Simokin onnellinen: 9,99 euroa.

PS: Mitä hyvää kasviksista voisi grillata, tai mitä kasviksia yleensä suositte? Paprikaa en voi syödä raakana/kuorimattomana, mutta muuten kaikki käy! Olisiko kenelläkään jakaa esimerkiksi hyvää sipulireseptiä?

capeoriginal

Written by riitta

13.6.2016 klo 12:22

8 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Toihan täytyy testata. Pitää siis tehdä ostoslistan lisäksi ruoka- ja juomalista lomalle 🙂

    Liked by 1 henkilö

    parlasalomaa

    13.6.2016 at 14:47

    • En tiedä kehtaanko tunnustaakaan, mutta mulla on pitkä lista reseptejä ja ravintoloita kesän to do -listalla… 😀

      Tykkää

      riitta

      13.6.2016 at 14:51

  2. On ok, teen itsekin samaa. 😀 Mä olen täyttänyt sipuleita ja sit grillannut. Täytteeksi toisinaan lihaa, toisinaan kasviksia, vuohenjuusto toimii kans. :p

    Tykkää

    Jonna

    13.6.2016 at 15:05

    • Kaunista (tai oivaltavaa) pakkausta vaan katselee mielellään, ei siitä pääse mihinkään. Ja hei iso kiitos sipulivinkistä, miksen mä tota täyttämistä hokannut!!? Menee heti testiin, jahka grilli kuumenee.

      Tykkää

      riitta

      13.6.2016 at 15:09

  3. Lähes mustiksi grillissä paahdetut kukkakaalilohkot on ihan älyttömän hyviä. Siihen kylkeen sitruunainen tahinikastike ni avot! Punaviini ei kyllä siihen yhtälöön ehkä sovi 🙂

    Tykkää

    Liisa

    13.6.2016 at 19:44

  4. Siitake- ja herkkusienet, nuoret purjot, munakoiso… ne tuli ensimmäisenä mieleen grillattavista kasviksista. Niin, ja kesäkurpitsa tietenkin. Ja tomaatti folion sisällä, hyviä yrttejä ja valkosipulia päälle.
    Kotimaassa täytyy aina totutella viinien hintoihin ja kierrekorkkeihin. Tiedän jo nyt kaipaavani kunnon plopsauksia 😉

    Liked by 1 henkilö

    barbajovis

    13.6.2016 at 21:11

    • Haha, kunnon plopsahdusta ei voita mitään, se tuo hyvän mielen kuin Pavlovin koirille konsanaan! 😀 Kiitos ihanista grillivinkeistä, silmät takertuivat etenkin tomaattinyyttien kohdalle – näitä mä testaan asap.

      Liked by 1 henkilö

      riitta

      14.6.2016 at 10:07


I live for comments!