Italian Chickpea Flour Bread: Farinata
Simple and easy to make but with plenty of mouthwatering taste: Italians really do it better! Farinata is a gluten-free bread; perfect for picnics and buffets.
Farinata on italialainen, gluteeniton leipä tai oikeastaan pannukakku, joka sopii mahtavasti kevään juhlien seisoviin pöytiin ja piknik-iltoihin. Klikkaa itsesi suomenkieliseen ohjeeseen tästä.
Enpä ole tällaista kokeillutkaan, mutta menee kyllä nyt kokeilulistalle. :p
TykkääTykkää
Jonna
24.5.2016 at 18:23
Tää on ihanaa! Punkun ja leikkeleiden kanssa (ja ehkä jokin salaatti) ihan täydellinen kesälounas. 🙂
TykkääTykkää
riitta
25.5.2016 at 13:05
Farinata on kyllä herkkua! Kiitos muistutuksesta, pitääkin taas tehdä 🙂
TykkääTykkää
Antti | Kamera ja Kauha
25.5.2016 at 12:26
Se ON herkkua! Ja vieläpä niin helppoa tehdä.
TykkääTykkää
riitta
25.5.2016 at 13:05