masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Viinivinkki: Kun on lohta ja parsaa lautasella

leave a comment »

Parsasesonki on paras sesonki! Lohi ja parsa hollandaise-kastikkeella on yksi minun suussani herkullisimmin toimiva kombinaatio, mutta vaatii viiniltä paljon.

Asparagus season is the best season! Tried a new white wine with salmon, asparagus and Hollandaise sauce, namely Dopff & Irion Cuvée René Dopff Muscat. Very nice pairing, will buy it another time.

parsakausi, parsaviini, mikä viini parsan kanssa, Hollandaise-kastike ja viini, lohiruoat ja viini, white wine pairing with asparagus, which wine to serve with salmon, Hollandaise sauce

Yksi suosikkiviineistäni on Gisselbrecht Riesling Grand Cru Muenchberg – sopii kaikille itämaisille äyriäisille ja kaloille, joita niin rakastan syödä. Viimeksi ostin kuitenkin, ihan puhtaasti vaihtelun vuoksi ja uuden viinin testaamisen ilosta, Dopff & Irion Cuvée René Dopff Muscat’ta, mikä oli oikein toimiva valkoviini sekin. Maku piti puolensa lohen ja kastikkeen rasvaisuudelle.

Dopff & Irion maksaa 12,28 euroa, Gisselbrecht on hieman kalliimpi, 19,99 euroa.

parsakausi, parsaviini, mikä viini parsan kanssa, Hollandaise-kastike ja viini, lohiruoat ja viini, white wine pairing with asparagus, which wine to serve with salmon, Hollandaise sauce

I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: