masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Snoozefest 2015

with 2 comments

Viimeisen marrasmörköarvonnan voitti Tarja, paljon onnea! Kohokasvuoat ja hupsut pöllöt lähtevät luoksesi, saat kohta minulta sähköpostia.

Katsoin eilen, niin kuin aina, itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton YLE:ltä. Alku oli lupaava: kommentaattori Piia Pasasen kauniit lasiset (?) sinivalkoiset korvakorut kiinnittivät heti huomioni. Pidin kovasti myös hänen puvustaan ja sen sinisen eri sävyistä. YLE:n sivuilta löytyi yksityiskohta kankaasta:

piiapasanendetalji

Valtakunnansovittelija Minna Helle oli hänkin onnistunut koruvalinnoissaan, rakastuin noihin megakorviksiin!

minnahellehs

Jenni Haukio oli tyylikäs ja kaunis hänelle lähes tavaramerkiksi muodostuneessa yksiolkaimisessa iltapuvussa. Puvun väri sopi hänelle hyvin, ja oli kivaa vaihtelua siniseen. Puvun väri ja pitsi tekivät kokonaisuudesta romanttisemman, kuin mitä hänellä on totuttu näkemään.

jennihaukio

Pidin myös Ismo Leikolan vaimon koko lookista lainekampauksesta hehkuvaan oranssiin pukuun. Jaana Pelkonen oli tuttuun tapaan yksi illan onnistujista, hän näytti raikkaalta ja kevyeltä.

LKS 6.12.2015 ismo leikola jaanapelkonen

Mutta siihen se sitten lässähti. Oli kyllä harvinaisen tylsät pukujuhlat, ei ollut vaatteiden ystävälle silmänruokaa. Tiedän toki, että päivän pääsanoma ei ole muoti, mutta juhlien kohokohta on kutsumattomille – ainakin minulle – naisten puvut ja asusteet.

Ei näin -osasto tänä vuonna:

Satu Taiveahon pinkki irokeesi oli vain hölmön näköinen. Luonto-Liiton toiminnanjohtaja Tuulia Syvänen olisi voinut tulla juhliin ihan ilman risuaitaa hiuksissaan. Siiri Kolun raidallinen mekko oli ilmeisesti ommeltu niistä jämäpaloista, mitä kangaskaupassa sattui olemaan. Valtteri Torikka olisi näyttänyt kymmenen kertaa tyylikkäämmältä ihan frakissa, kissakuvioinen takki oli nolo.

Illan käsittämättömin tapaus oli kuitenkin nainen, jolla oli silmälasit päänsä päällä tullessaan kättelyvuoroon. Ne olisi voinut ja pitänyt laittaa siihen kainalossa olleeseen laukkuun.

rankercom

Kuvat: Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat ja ranker.com

Written by riitta

7.12.2015 klo 11:38

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Aika monella oli myös joko epätukevat alusvaatteet tai sitten ihan vaan numeroa liian pieni puku, koska vatsamakkaroita oli kyllä kiitettävästi tarjolla. Ja tietysti myös ikuisuusongelma eli kampaajalla käyminen tai edes – le gasp! – hiusten harjaaminen ennen juhlaa…

  Tiina Lymi oli minusta kivasti pukeutunut. Ja Kiira Korpikin, miksei.

  Liked by 1 henkilö

  Pandice

  7.12.2015 at 12:02

  • Totta, Lymi ja Korpi näyttivät kauniilta, samaa mieltä. Ja samaa mieltä olen myös siitä, että makkarankuoriefektipukuja oli aivan liian paljon. Ehkä tosiaan alta puuttui juhla-asuun sopivat tukevat/muotoilevat alusvaatteet.

   Kampaajan ja meikkaajan väliin jättämisestä en edes viitsinyt avautua tällä kertaa, ihan uskomatonta ettei sen vertaa voi panostaa.

   Tykkää

   riitta

   7.12.2015 at 12:06


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: