masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Kokeile vaihteeksi punaviiniä thai-ruoalle

masutoaitemu promotion

Thai-ruokien kanssa tarjotaan usein puolikuivia valkoviinejä, johtuen ruoan mausteisuudesta ja tulisuudesta, jotka kaipaavat rinnalleen makeutta. Yleisempiä itämaisten ruokien kanssa tarjottavia viinit ovat rieslingejä ja gewurztraminereja, joiden happo tasapainottaa makeutta.

Punaviinin ystävillä on ollut kehnommat markkinat, mutta nyt Jacob´s Creek on luonut nimenomaan thai-ruoalle sopivan punaviinin, Lamoonin. Viinin kehittämisessä on ollut mukana thaikokki Ian Kittichai. Viinin täydellistä koostumusta ei ole paljastettu kuin sen verran, että siinä on kuutta eri punaviinikomponenttia.

Maussa ja tuoksussa on marjoja, ihanan paljon marjoja. Sain pullollisen testattavaksi, ja testasin sitä perinteisen vihreän kanacurryn kanssa. Curryn chili ja hapot kävivät saumattomasti Lamoonin kanssa yksiin, viini ei jäänyt yhtään ruoan jalkoihin. Valitettavasti Suomessa Lamoonia ei (vielä) saa Alkosta, mutta pitäkää nimi korvan takana, jos satutte aasialaiseen ravintolaan.

JacobsCreekLamoon

Valviran uuden ohjeistuksen mukaan alkoholia sisältäviä, kaupallisia postauksia ei voi kommentoida, joten tästä postauksesta on poistettu kommentointimahdollisuus.

Written by riitta

24.6.2015 klo 14:43

%d bloggaajaa tykkää tästä: