masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Kesä, kengät ja kantapäät

with 8 comments

Käsi ylös, jos olet hoitanut jalkojasi talven aikana säntillisesti niin, ettei lähestyvä kesäkenkien kausi ahdista ollenkaan. Jos olet, niin hyvä homma, jatka samaa rataa. Jos et, niin jatka puolestaan lukemista.

I´ll keep it short and sweet: Salvequick´s exfoliating socks really work! Yes they´re kind of gross to use, but they do salvage your neglected feet ahead of summer flip flops and strappy sandals.

Salvequickin kuorintasukat nimittäin antavat erinomaista elvytystä surkeassakin kunnossa oleville kantapäille! Kuvista näkee, millaiseen kuntoon olin jalkani päästänyt, ja kuinka pehmeiksi ne taas sain sukilla. Ostin omani K-Supermarketista, maksoivat noin parikymppiä. Paketissa on kahdet sukat eli yhteen hoitokertaan.

salvequick

Hoito on hevii shittii – iho käytännössä kuoriutuu pois, ja kuivuneita ihonriekaleita löytyy niin lakanoista kuin kengistä. Kävin joogatunneilla pahimman kuoriutumisvaiheen aikana, ja täytyy myöntää, että valitsin takarivin jos suinkin mahdollista, sen verran jalkojen ulkonäkö hävetti. Oikeanpuoleisesta kuvasta näkyy vielä hieman kuoriutumista  – kuvat voi klikata omalla vastuulla isommiksi….

salvequickennen salvequickjälkeen

Muoviset sukat siis vedetään jalkaan ja annetaan vaikuttaa 90 minuuttia. Sukkien päälle kannattaa laittaa vaikka villasukat, niin voi hyvillä mielin kulkea ympäriinsä ja antaa jalkojen hautua rauhassa. Hoidon jälkeen jalat huuhdellaan, ja sitten vain odotetaan. Kolmena ensimmäisenä päivänä ei tapahtunut mitään (melkein jo lannistuin luulemaan, että sukat eivät toimikaan), ja sitten jysähti. Säästän teidät pahimmilta inhotuksilta, mutta varoitan, että hoito kannattaa ajoittaa niin, ettei hoidon 4.-8. päivinä ole tilaisuuksia, joissa on pakko olla avojaloin. Jalat ovat sanalla sanoen törkeän näköiset. Lievitin asiaa hieman kuorimalla aamuisin jalkoja, mutta hoidon täytyy vain antaa tehdä tehtävänsä.

Sandaalikausi voi alkaa!

Written by riitta

15.5.2015 klo 16:50

8 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Oi olen niin tuollaisten tarpeessa (en tätä ennen tiennyt että tuollaisia on olemassa;D)

  Liked by 1 henkilö

  Jael

  15.5.2015 at 19:19

  • Voin kyllä suositella lämpimästi, saa nätit jalat kotioloissa – ja sitten on taas inspiraatio ylläpitää jalkojen kuntoa.

   Tykkää

   riitta

   16.5.2015 at 10:10

 2. Tsiisus, mikä tehokuuri! Pakko kokeilla!

  Liked by 1 henkilö

  Sofia

  16.5.2015 at 14:53

 3. Sulla on kyllä jalat olleet melko hyvässä kunnossa jo lähtökohtaisesti, mutta onhan ne ton käsittelyn jälkeen siloiset! Tää on kyllä tehtävä nyt, kun vielä voi umpinaisia kenkiä käyttää. Sandaalikeleillä tuon kuoriintumisen takia vähän ikävämpi juttu. 😀

  Tykkää

  JonnaH.

  17.5.2015 at 09:40

  • Haha, just niin! 😀 Ei ole kovin hehkeä näky, kun jättää jälkeensä vanan ihonriekaleita, puistatus! 😀

   Tykkää

   riitta

   17.5.2015 at 10:45

 4. Olen ollut näiden suhteen todella epäileväinen, mutta hyvä tietää että toimivat. Ja kiitos varoituksen sanoista myös, jos testaa niin tietää varautua.

  Tykkää

  Nina

  20.5.2015 at 12:44

  • Jeps, olin itsekin skeptinen kunnes testasin. 🙂 Nyt olen jaksanut rasvata jalkoja joka ilta, kun sain niiden huonon kunnon nollattua, eli sikälikin kannatti kokeilla.

   Tykkää

   riitta

   20.5.2015 at 15:22


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: