masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Muuta ei sitten tarvitakaan: Himalaya Herbals

with 2 comments

masutoaitemu promotion

Peruskauneudenhoitoon liittyviä tuotteita ovat mielestäni ne, joita kuluu kaikkein eniten: vartalovoiteet, hammastahnat, shampoot ja silmämeikinpoistoaine. Jos näistä löytää tehokkaat ja asiansa osaavat tuotteet huokeaan hintaan, säästää pitkän pennin vuodessa.

Himalaya Herbals on kohtuullisen uusi tuotemerkki Suomessa, mutta se on noussut nopeasti monen suosikiksi huokeiden hintojensa ja laatunsa ansiosta. Valikoimiin kuuluu ennen kaikkea kosteuttavia tuotteita, mutta myös luomuhammastahnaa ja meikinpuhdistustuotteita. HH-tuotteet tuo maahan Valkoinen Risti, ja niitä saa ostaa Prismoista ja suurimmista S-marketeista. Eli markettikosmetiikkaa kyllä, mutta sieltä parhaimmasta päästä.

Raaka-aineina on käytetty tarkoin valittuja luonnon yrttejä ja mineraaleja. Kaikki vaikuttavat aineosat ovat 100 % peräisin yrteistä ja mineraaleista.

Olen saanut blogin kautta testiin useita sarjan tuotteita, ja minulla on selvät kolme suosikkia.

remover

Gentle Hydrating Eye Make-up Remover

Hellävarainen mutta tehokas silmämeikinpoistoaine ei kirvele eikä ärsytä ihoa. 115 ml:n pullo maksaa vain 4 euroa, joten tuotetta raaskii käyttää reilusti – aivan kuten silmämeikinpoistoainetta kuuluukin käyttää. Itse revin vanulapun kahteen ohuempaan kerrokseen, hölvään ne märiksi puhdistusaineella, painelen varovaisesti kiinni silmien päälle ja annan vaikuttaa niin pitkään, kuin vain kärsivällisyys riittää. Isoin osa meikistä lähtee ensimmäisellä kierroksella, mutta toistan tempun vanulappujen toisellakin puolella. Ihoa ei saa hangata eikä venyttää, vaan antaa meikinpoistoaineen sulattaa meikki rauhallisesti pois.

Silmämeikinpoistoaineen puhdistava ainesosa on Pandanus (trooppinen kairapalmu). Tuote sisältää myös kurkkua, joka hoitaa, raikastaa ja viilentää ihoa. Tuote ei sisällä synteettisiä hajusteita eikä synteettisiä väriaineita.

Intensive Moisturizing Cream

Kuivan ihotyypin sankari! Voidaan käyttää kiireestä kantapäähän, eli on erinomainen kaveri myös matkoille. Täyteläisessä voiteessa on vehnänalkioöljyä, joka ravitsee ihoa sisältämänsä E-vitamiinin ansiosta. Manteliöljy antaa voiteelle vielä enemmän tehoa. Oletan, että öljyn ansiosta voide pehmittää kantapäät niin ihanan hyvin.

Tämänkin tuotteen kohdalla voi todeta, että hinta ei ainakaan ole esteenä sen käytölle: 150 ml:n purkin saa 4 eurolla, ja pienemmän 50 ml:n purkin kahdella ja puolella eurolla.

himalaya

Multipurpose Cream

20 gramman putkilo jokapaikanhöylä-tuotetta maksaa kolme euroa. Olen käyttänyt sitä (hyvällä menestyksellä) kesällä rauhoittamaan itikan puremia, lenkkeilyssä syntyneitä hiertymiä ja nyt viimeksi talvella taipeisiin ilmestynyttä pientä ihottumaa lievittämään. Tehoaineina on antibakteerista aloe veraa, antiseptistä sinkkiä ja ihon paranemista nopeuttavaa kalsiumia.

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mulla on testissä voiteita, mutta varmaan käytävä hakemassa kaupasta toi Multipurpose Cream, koska oon parissa blogissa törmännyt siihen ja sitä on kehuttu, joten olen kehittänyt siitä itselleni jo jonkinlaisen pakkomielteen. 😀

    Liked by 1 henkilö

    JonnaH.

    8.12.2014 at 17:55


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: