masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Ilme kirkkaammaksi Duilla

with 3 comments

duiseerumi

masutoaitemu promotion

Hoidin taas ihoni tasapainoon Dui-hoidossa. Tällä kertaa kiinnitin erityistä huomiota siihen, että hoito puri ihanan tyynnyttävästi silmänympärysten turvotukseen.

(Jos ensimmäinen kysymyksesi otsikon luettuasi on mikä ihmeen Dui, klikkaa tästä.)

Toki näin myös ne vanhat tutut hyvät puolet: iho on tasaisemman värinen, ihohuokoset nenänpielissä ja poskipäissä pienemmät ja pari orastavaa finniä katosi taivaan tuuliin. Mutta ennen kaikkea olin iloinen ilmeen silminnähtävästä kirkastumisesta, en ole enää yhtä väsyneen näköinen kuin ennen hoitoa. Joten, jos edessä on pitkä pikkujouluputki, kannattaa varata aika Duihin. Ja ehkä myös putken jälkeen…

Dui ei ole perinteinen hemmotteluhoito, eli et saa valkoista froteekylpytakkia yllesi etkä pehmeitä tossuja jalkaan. Sen sijaan saat tehokkaan, ihoa selvästi aktivoivan ja sitä kaunistavan hoidon, jonka vaikutukset tuntuvat pitkään. Hoito ei missään nimessä satu, mutta tuntuu iholla tavanomaista ihonhoitoa enemmän.

Hoitojen välillä ihoa pitää tietenkin hoitaa kotona. Sain hoitolasta Youth Formula -seerumin ja Skin  Polish –kuorintavoiteen, joista etenkin seerumi tuntuu sopivan iholleni. Kosteuttava ja raikastava vaikutus on ilmeinen, ja on tällä ehkä aavistuksen ”liftaava” vaikutus myös. Pintakuiva ihoni tosin kaunistuu eniten lisäkosteutuksen ansiosta, joten huomaan omassa ihossani aina juuri sen, enkä välttämättä muita vaikutuksia.




Hoitolan nettisivut

Dui Clinic Kauneuskeskus
Sörnäisten rantatie 8
Puh. 040 489 53 01

Written by riitta

12.11.2014 klo 14:05

3 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tällaiset tehokkaat ei niin hemmottelevat hoidot ovat varsinkin aikuiselle iholle silloin tällöin poikaa. ❤ Dui on mulle ihan tuntematon juttu tähän asti.

    Liked by 1 henkilö

    JonnaH.

    12.11.2014 at 16:35

  2. […] olen taas varannut Dui-hoidon. Kasvojeni iho ärsyyntyi kesän aikana jostain syystä, enkä ole saanut sitä kotihoitokonstein […]

    Tykkää


I live for comments!