masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Remingtonin taikasauva

with 4 comments

masutoaitemu promotion

Kun aloitan hiustenlaiton, alkaa korvissa yleensä soida Martti Servoa: ”Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu? Onko niin ettei niittää voi sieltä, mihin koskaan ei kylvetty.”

Olen siis aivan toivoton, mitä tulee kampausten tekoon ja hiusten muotoiluun. Johtuisiko tämä siitä, etten oikein pidä hiuksistani – turhamaisena tapauksena olen opetellut korostamaan mielestäni kauneinta piirrettäni eli silmiäni… Usein tuntuu siltä, että tyylini jää vähän puolitiehen asun ja meikin ollessa kuosissa, mutta hiuksille ei ole osattu tehdä mitään.

Useimpien kampausten ja hiustyylien pohjalle tarvitsee jonkinasteista muotoilua (ja tietenkin muotoilutuotteita), jotta ne pysyvät kuosissaan. Minulla on luonnontilassa todella silkkinen hiuslaatu, joka liukuu pitkin päätä tasaisempana kuin Pohjanmaan lakeudet, jos en tee sille jotain. Yleensä päädyn vain kuivaamaan hiukset pää alaspäin ja käyttämään tyvikohottajaa (Big Sexy Hairin Root Pump on kaikkein paras).

remington1 remington2

Sain Remingtonilta upouuden Your Style Styler Kit -monitoimilaitteen, jossa on kolme vaihtopäätä: lämpöharja, 19 mm piippausrauta ja sauvakiharrin. Olen kokeillut tätä niin kiharoiden tekoon kuin poninhäntien huolitellumpaan muotoiluun, ja pidän todella paljon! Ja täytyy alleviivata, että jos minä saan tällä nättiä jälkeä aikaiseksi, niin sitten saa kuka tahansa. Etenkin piippausrauta on mieleiseni, sillä saa pehmeät laineet, kuin luonnonkiharat.Plussat:
Johto pyörii akselinsa ympäri kokonaan, eli laitetta voi kääntää ja vääntää ilman, että tarvitsee pelätä johdon osumista kuumiin rautoihin. Rauta kuumenee puolessa minuutissa, ja lämpöä voi säätää aina 220 asteeseen (lämpöharjan maksimilämpötila 180). Eri päät lähtevät helposti irti, mutteivät tunnu heppoisilta käytössä. Pakkauksessa tulee mukana sormia suojaava hansikas ja tilava säilytyspussi. Lisää vaihtopäitä voi myös ostaa erillisinä osina, kaikki istuvat samaan varteen. Yhdellä laitteella saa siis todella monta kiharatyyliä aikaiseksi.

Miinukset: Harjaosalla tehdyt taivutukset eivät kestä koko päivää, ainakaan sateisena päivänä. Toki lopputulos on kuohkeampi, kuin ilman muotoilua.

Hinta: 49,95 euroa

Written by riitta

4.11.2014 klo 06:33

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Katsoin ekasta kuvasta taskulampuksi. 😀 Mä olen ihan onneton laittamaan tukkaani millään laitteilla. Poninhännälle ja menoksi, ihan hävettää, kun olen joskus parturi-kampaajaksi opiskellut.

  Liked by 1 henkilö

  JonnaH.

  4.11.2014 at 16:45

  • Haha, totta muuten, voisi olla taskulamppu ihan hyvin! 😀

   Mä olen nyt päättänyt opetella laittamaan näitä haiveniani, surulliset hätäponnarit on pannassa.

   Tykkää

   riitta

   4.11.2014 at 16:59

 2. Täällä ilmoittautuu bad hair day everyday. Olen laiska ja hiukset ovat liukkaat ja kostealla ilmalla raskauden jälkeen ovat alkaneet kihartuakin (maailma on ihmeitä täynnä!) Mun kaapista löytyy vanha ja surkea suoristusrauta – olen tässä jo pari vuotta miettinyt jonkun uuden muotoiluraudan hankintaa. En vaan saa päätettyä mikä on sopiva. Hinta tuossa Remingtonissa on ainakin miellyttävä 🙂

  Liked by 1 henkilö

  • Mulle a ja o on se, että muotoilulaitetta on nopea käyttää, muuten se jää kaappiin käyttämättömänä. Tykkään tästä senkin takia, että maksimilämpöön pääsee 30 sekunnissa. (ja hinta on tosiaan ns. kohdillaan)

   Tykkää

   riitta

   6.11.2014 at 13:45


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: