masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Kesäiho

with 6 comments

Toukokuu ja kesä edessä! Tätä kirjoittaessa satoi juuri rakeita – ei haittaa tunnelmaa, vaan ajatukset saavat rauhassa lennähtää aurinkoon ja lämpöön. Jopa kaltaiseni auringonoton vieroksuja haluaa kesällä kasvoille valoa ja hehkua, onneksi kosmetiikkamaailmasta saa apua.

Kesän alettua tekee mieli saada iho puhtaaksi ja kirkkaaksi. Cliniquen Turnaround Instant Facial –kasvonaamio kuorii tehokkaasti pienillä rakeilla. Levitä naamiot aina kiireettömästi siveltimellä, niin sen käyttö tuntuu ylellisemmältä.

kesäesa

Three signs of summer: I´m yearning for a healthy glow on my skin. First step is always to exfoliate. The Clinique Turnaround Instant Facial -mask exfoliates the skin with tiny granules and leaves it soft and clean. Exfoliating is a must before using self-tanners. Start gradually and build up the colour. For really pale skins (like mine), I recommend diluting the self-tanner by mixing it with regular moisturizer. The quickest way to add warmth to your skin is bronzer. Finnish Lumene´s Arctic Sun –bronzer is matte, and gives your skin glowing dewiness.

Kuorinta on hyvä alkusoitto itseruskettavan käytölle. Levitä voide aina huolellisesti (oli sitten kyse kasvoista tai vartalosta), pieni määrä tuotetta kerrallaan. Jos olet laillani erittäin vaaleaihoinen, sekoita itseruskettava voide tavallisen kosteusvoiteen sekaan, niin väri syntyy maltillisesti vähän kerrallaan. Muista ulottaa itseruskettavan käyttö myös kaulalle. Acon Sun Kissed Face Cream kosteuttaa samalla kuin se päivettää.

Lumenen aurinkopuuterilla (kuvassa vaaleampi sävy ”Fresh Day”) saa utuisen pehmeän hehkun kasvoille. Levitä aurinkopuuteri aina arsenaalisi isoimmalla siveltimellä poskipäille, ohimoille ja otsalla hiusrajaan. Käy nopeasti viimeiseksi läpi nenä ja leuka. Kokeile myös pyöritellä aurinkopuuteria kevyesti luomille, katseesta tulee pehmeämpi. Poskille voi vielä levittää aurinkopuuterin päälle poskipunaa, jos tuntuu, etteivät kasvot herää kunnolla henkiin muuten. Lumenen mattapintaiset aurinkopuuterit sopivat myös kasvojen varjostamiseen.

Lumenen ja Acon tuotteet on saatu blogin kautta.

6 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Kiitos, kun muistutit. Kaivan esiin oman kasvoille tarkoitetun itseruskettavan. Olen vaan siirtänyt ja siirtänyt asiaa. Tänään tuli hyviä uutisia, niin korkkaan tuubin vaikka sen kunniaksi. 😉

    Liked by 1 henkilö

    JonnaH.

    2.5.2014 at 19:38

    • Loistohomma, skool hyville uutisille! Mä meinasin huomenna käsitellä jalat, kohta kun on toivottavasti kelejä paljaille säärille. 🙂

      Tykkää

      riitta

      2.5.2014 at 19:53

  2. Äh, inhoan itseruskettavia! En saa niitä koskaan levitettyä tasaisesti ja hajukaan niissä ei miellytä. Pitäisiköhän siitä huolimatta antaa niille vielä yksi mahdollisuus, kun niitä muutama tuolta kaapista löytyy?

    Tykkää

    Miss J

    2.5.2014 at 21:11

    • Joo, haju on niissä pahin. 😦 Tuo Acon on parhaimmasta päästä, samoin St. Tropezin. Ootko kokeillut sekoittaa tavisvoiteen joukkoon, ei tule niin voimakas vaikutus kerralla?

      Tykkää

      riitta

      2.5.2014 at 21:28

  3. Meillä on täällä täyskesä,ihme säät tänä vuonna…ja tuo Sun kissed face cream olisi se mun juttu!

    Liked by 1 henkilö

    Jael

    4.5.2014 at 15:35

    • Ja me mennään takapakkia, yöpakkasiakin on luvattu! o_O Eli onneksi on itseruskettavia, niin pääsee edes vähän kesän makuun. 😃

      Tykkää

      riitta

      4.5.2014 at 21:45


I live for comments!