masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Parhaat kosmetiikkatuotteet 2013

with 4 comments

Olivia-lehti listasi lokakuun numerossaan asiantuntijoiden ja lukijoiden kuluvan vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet. Matkiminen on imartelun korkein muoto – tässä siis vakiokalustukseeni kuuluvia tuotteita.

Ihan kaikkia lehden listalla olleita kategorioita ei tässä ole, kun en esimerkiksi käytä hiuspuuteria, meikkipuuteria tai erillistä pohjustustuotetta silmämeikkiin. Ihmettelin hieman sitä, miksi Olivian listauksessa on mukana shampoot, muttei ihonhoitotuotteita, joten otin omaan listaukseeni vain värikosmetiikkaa ja hiusten muotoilutuotteita. Tähdellä merkityt tuotteet ovat päässeet myös lehteen, joko kauneusalan ammattilaisten tai lukijoiden suosikkeina.

Jos kiinnostuitte, niin suurinta osaa tuotteista saa esimerkiksi Stockmannilta tai suurimmista marketeista. Poikkeuksena Benefit, jota saa tilattua netistä, sekä e.l.f., jota olen nähnyt Suomessa vain Helsingin keskustan Stockmannin apteekissa.

Löytyykö listaltani suosikkejanne? Tai joku kohta, jossa haluatte esittää vastalauseita ja tarjota muuta tuotetta tilalle?

MEIKKIPOHJA:

TOP13_meikkipohja

VÄRIKOSMETIIKKA:

TOP13_värit

HIUSTEN MUOTOILUTUOTTEET:

TOP13_hiukset

ENGLISH SUMMARY:

Here are listed some of my favourite colour cosmetics and hair styling products. Most of them I have used and re-purchased again and again, so they really stand the test of time.

Written by riitta

11.10.2013 klo 12:23

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mä just mietin, että ostanko hullareilta tota Lumenen CC:tä mut sit jätin ostamatta. Tarviiko siihen puuterin päälle vai jättääkö ihon pinnan mataksi?

  Tykkää

  Liisa

  11.10.2013 at 13:01

  • Itse en ainakaan tarvitse Lumenen CC-voiteen päälle enää puuteria, tulos on melkoisen mattainen. Mattaisempi kuin BB-voiteessa.

   Tykkää

   JonnaH.

   11.10.2013 at 13:03

  • Veikkaan ettet sun iholle, jättää ihon kivan utuiseksi, ei liian kuivaksi kuitenkaan. Mulla on rasvainen iho, joten laitan puuteria, mutta niin joudun tekemään myös ns. mattameikkivoiteilla.

   Tykkää

   riitta

   11.10.2013 at 13:18


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: