masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Kuukauden kosmetiikkakatsaus: laatua Lumenelta

with 10 comments

Käytössäni on useampikin mahtava tuote Lumenelta, jotka ehdottomasti ansaitsevat oman juttunsa. Osa on vanhaa sortimenttia, osa täysin uutta tuotantoa.

Aloitetaan vanhoista, useampaan otteeseen erinomaisiksi toteamani tuotteet ihonhoidon puolelta. Olen saanut kuivuudesta kärsineen ihoni kuosiin käyttämällä aamuin illoin öljyn ja tehovoiteen yhdistelmää. Saattaa kuulostaa normaali-ihoisesta aivan liian tuhdilta kombinaatiolta, mutta uskallan väittää, että jokaisen pintakuivuudesta kärsivän kannattaa kokeilla näitä! Yhdistelmä on kuitenkin sen verran kevyt, ettei näppylöitä ole syntynyt. Ravitseva Tehohoito ja Ravitseva Tehovoide ovat molemmat osa Vitamin C+ -sarjaa.

Värikosmetiikan puolella olen ihastunut täysillä etenkin kasvomeikkien uutuuksiin, eli seerumimeikkivoiteeseen ja CC (Colour Correcting) -meikkivoiteeseen. Molemmat peittävät yllättävän hyvin, varsinkin kun voiteiden koostumus on kevyt. Jälkimmäisessä tarkoitus toki onkin, että sen sisältämät väripigmentit korjaavat ja tasoittavat ihon sävyä. Kalpeana tapauksena käytän molemmista vaaleinta sävyä, eli seerumivoiteessa sävyä numero 1 (Inkiväärikerma) ja CC-voiteessa sävyä Light.

meikkivoiteetlumenevoiteetlumene

Lisäksi käytössä on, ja tulee puteleiden tyhjentymisen jälkeenkin olemaan, kulmakarvageeli ja tummien silmänalusten peittoon tarkoitettu peitevoide. Kulmakarvageeli kuulostaa kyllä varsin turhalta tuotteelta, mutta kun se toimii! En meikkaa kulmiani muuten, ovat ihan tarpeeksi tummat luonnostaan, mutta geelillä karvat saa pysymään siisteinä ja juuri siellä, missä ne parhaiten avartavat katsetta.

Lopuksi pitää vielä linkata – vaikka onkin Lumenen kilpailija, eikä näin ollen liity postaukseen – Doven mainosfilmi. Siinä ihmiset saavat ensin kuvailla itseään poliisin kasvokuvapiirtäjälle, joka luonnostelee heistä sen perusteella kuvan. Sitten toinen henkilö kuvailee tätä ihmistä, ja tästäkin tehdään piirros. Tulosten katseleminen herkistää: toisen henkilön tekemät kuvaukset tuottavat paljon kauniimman näköiset kasvot. Jouduin toteamaan, että omalla kohdallani kävisi juuri näin. Ihanat ystäväni kehuvat aina silmiäni, ja minä näen vain tyhmät ja rumat tummat silmäpussit. Jos saan kehuja ihostani, äidyn miettimään sitä yhtä ja ainoaa finniä. Ja niin edespäin. Lupaan olla jatkossa vastaanottavaisempi kehuille, ja keskittyä itsekin näkemään vain ne.

 

10 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Minun pitää varmaan kokeilla tuota Lumenen BB-voidetta sitten kun olen Suomessa.
    Liikuttavia ilmeitä tuolla videolla….

    Tykkää

    yaelian10

    26.4.2013 at 14:08

    • Suosittelen! Mutta: kokeile nimenomaan tuota CC-voidetta, Lumenella on myös BB-voide. I know, kohta myydään XX-voidetta… 😀

      Tykkää

      riitta

      26.4.2013 at 15:02

  2. Tuo video on mykistävä! Oon katsonut sitä eri linkeistä ainakin kymmenen kertaa ja itken joka kerta.

    CC-voidetta täytyy kokeilla. Oon vaan niin herkkis hajusteille, että hajustamatonta on ollu vaikea löytää. Ideoita?

    Tykkää

    • No niin on ihana ja herkistävä video, mahtava idea!

      Oletko kokeillut Maybellinen Dream Satin Liquid -meikkivoidetta? On hajusteeton, kiva koostumus ja kohtuuhintainen. Samoin Cliniquen meikkivoiteet eivät ole turhan parfymoituja, ja niissä on myös yleensä riittävästi väripigmenttejä, joten ovat riittoisia.

      Tykkää

      riitta

      27.4.2013 at 11:36

      • Kiitti vinkeistä! Cliniqueta oon käyttäny vuosia ja tuo Maybellinenkin on tuttu, mutta onko noilla CCtä? Kesää kohti yksi tuote olis niiiiiin kiva!

        Tykkää

      • Cliniquella on ainakin, sitä meinaan itse testata seuraavaksi. Ja nimenomaan, yksi tuote kesään, kiitos! Ainakin Lumenen ja Cliniquen varianteissa on vielä ihan ok suojakerroinkin.

        Tykkää

        riitta

        28.4.2013 at 09:32

  3. Mykistävän hieno mainos. Ja niin asian ytimessä!

    Tykkää

    Jonna

    28.4.2013 at 19:59

  4. Tuo video on niin spot on! Mikä kumma siinä on, että naiset asettavat itselleen paineita, ihan kuin elämässä ei muutenkin olisi kompastuskiviä — ja juu, tunnistan itsenikin tästä.

    Tykkää

    Pandice

    29.4.2013 at 19:35


I live for comments!