masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

& Other Stories

leave a comment »

H&M-konsernin uusin liikeyritys, & Other Stories, lanseerataan Eurooppaan tänä keväänä. Luvassa on tietenkin vaatteita, kenkiä ja asusteita, mutta myös kosmetiikkaa.

Täytyy myöntää, että olen erittäin utelias tämän suhteen, konsepti vaikuttaa mielenkiintoiselta, ja toisaalta arveluttavalta. Voiko halpoihin, huonolaatuisiin kertakäyttövaatteisiin erikoistunut H&M onnistua luomaan luksusta? Yhtiö todellakin käyttää uudesta konseptista nimeä luksusliike, toivottavasti tämä heijastuu myös materiaaleihin eikä pelkästään hintoihin (hintojen pitäisi kuulemma olla kilpailukykyisiä kalliimpien merkkien kanssa). Kiinnostaisi myös tietää, missä vaatteet tehdään. Julkisuuteen on kerrottu vain, että suunnittelijat työskentelevät Tukholmassa ja Pariisissa.

Oli miten oli, & Other Stories puhuttelee varmasti monia, jotka ovat kasvaneet ulos H&M:n akryylihelveteistä, ja joiden tyyliin COS:n minimalistisuus ei ihan istu.  Suunnittelijatiimissä vaikuttaa mm. Acnen ja Sonia Rykielien kasvatteja – se, jos mikä, kuulostaa lupaavalta (ainakin minun mielestäni). Kauneuspuolelta mukana ovat mm. ruotsalainen tuoksunenä ja Byredon perustaja Ben Gorham ja meikkitaiteilija Lisa Butler.

Fyysiset liikkeet avataan Tukholmaan, Barcelonaan, Berliiniin, Kööpenhaminaan, Lontooseen, Milanoon ja Pariisiin. Suomitytöt ja –pojat joutuvat tyytymään verkkokauppaan.

Tuotekuvia ei ole vielä päästetty julkisuuteen, mutta yrityksen sivuilta löytyy lyhyitä videoklippejä, josta saa jonkinlaisen käsityksen, mitä tuleman pitää. Klipit ovat kyllä melkoisia teasereitä sanan varsinaisessa merkityksessä… Videoiden perusteella erityisesti kengät menevät minun to check -listalleni.

Katso videoita täältä.

Written by riitta

21.2.2013 klo 06:00

I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: