masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Ordning och reda, lön på fredag

with 9 comments

Kyllästyin kaivelemaan meikkejä jättimeikkipussini pohjilta, ja investoin kahteen Nomess Copenhagenin meikkitelineeseen.

Investointi on juuri oikea termi: melko hintavat telineet maksoivat hieman alle 40 kappale Stockmannilla. Toivon tosiaan, että pleksilasi säilyy siistinä pitkään.

nomess

Nomessin valikoimissa on muuten vaikka mitä, säilytysrasioista henkareihin ja naulakoihin. Suurin osa on läpinäkyvää muovia (tai ainakin Stockmannille ostetut), mutta sarjaan kuuluu myös värillisiä purkkeja ja purnukoita. Tanskalaisen tyylikästä ja funktionaalista, kyllä ne osaa!

PS: Kiitos tätäkin kautta J:lle perjantaista, seura oli mahtavaa ja fondue käsittämättömän namia! Hyvä maku suussa kesti pitkälle lauantai-iltaan. Täytyy yrittää ottaa jatkossakin tavaksi tehdä jotain kivaa aina perjantai-iltaisin, viikonloppu tuntuu nyt jotenkin pidemmältä. Auringolla ja valolla lienee myös osuutensa hyvään mieleen.

Written by riitta

20.1.2013 klo 11:26

9 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. OMG mun on pakko saada tollaisia! Järjestysfriikkinä mulla on meikit nytkin hyvässä järjestyksessä, mutta tollaisia telineitä mulle ei ole, ja ne on saatava.

    p.s. Meikkisudit on mulla muuten aina jemmassa kaapissa, sillä ne tuppaavat keräämään kamalasti pölyä ja likaa, jota ei ole kivaa hieroa naamaan. Pieni vinkki. 🙂

    Tykkää

    Huli

    20.1.2013 at 12:32

    • Sä oot ihailtavan tarmokas, mun sudit joutuu olemaan pölyn keskellä… Vähän kyllä katselin kannellista rasiaa Nomessilta, josko hommaisin vielä sellaisen pensseleille.

      Tykkää

      riitta

      20.1.2013 at 15:37

      • Kävin jo tänään Stockalla kysymässä noita, mutta Jumbossa niitä ei ollut. Teen tilauksen viimeistään huomenna. 🙂

        Tykkää

        Huli

        20.1.2013 at 21:23

      • Tilaus on tehty. 🙂

        Tykkää

        Huli

        20.1.2013 at 22:29

      • Esimerkillistä tehokkuutta Huli! 😀 Aattele miten siistiltä tuleekaan näyttämään, kun puteleilla on oma, merkitty paikkansa.

        Tykkää

        riitta

        21.1.2013 at 08:07

      • En malta odottaa! 🙂 Ihan totta mulla syyhyy jo kädet. Illalla mittailin jo mihin ne laatikot asettelen ja katselin meikkejä sillä silmällä mikä tulee mihinkin paikkaan. Ah!

        Tykkää

        Huli

        21.1.2013 at 08:32

      • Joo, mäkin olen vaihtanut järjestystä jo pariin otteeseen, ja mietin, pitääkö saman merkin tuotteet laittaa vierekkäin, vai mennä toiminnallisuuden mukaan..?

        Tykkää

        riitta

        21.1.2013 at 08:50

  2. Ihania tuotteita, ihastuin erityisesti Balsaboxeihin. Järjestys se olla pitää!
    Ja kyllä perjantaisin kannattaa aina tehdä jotain kivaa, viikonloppu tuntuu siten paljon pidemmältä.

    Tykkää

    suolaajahunajaa

    20.1.2013 at 12:48

    • Tässä on kieltämättä ammatilaisfiilis, kun on esim. silmämeikkituotteet omassa telineessään, ja huulimeikit toisessa. Silmä lepää! 😀

      Tykkää

      riitta

      20.1.2013 at 15:38


I live for comments!