masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Loviisan aarreaitta

with 6 comments

Sain yhden kesävisiittikohteen ruksattua pois listalta ihan viime tipassa. Ajoimme siskon kanssa nimittäin Loviisan Aittaan sisustustuotteiden perässä.

Matka ei kestä pääkaupunkiseudulta kuin 1-2 tuntia, riippuen taukojen määrästä. Matkalla pohdimme, mitä merkkejä Aitassa nyt myyntiinkään, Gant Homea ja Rivièra Maisonia nyt ainakin. Naureskelimme hieman jälkimmäisen pinttyneelle tavalle painaa joka hemmetin tuotteeseen, kauniilla kaunokirjoituksella toki, sana tai tekstinpätkä. Bread. Sugar. Music. Reach for the stars. Oh my god what is this, it has no text. Sisko sitten jatkoi pohdintaa, ja ehdotti, että tuotteet on kenties tarkoitettu dementiapotilaiden kotiin…?  

Pääsimme perille, ja kävimme heti kahvilan puolella sämpylällä. Istuimme terassilla, aurinko paistoi ja oli kuulkaa ihan kesä. Tässä olisi mielellään istunut pidempää iltaa lyhtyjen valossa.

Loviisan Aitan valikoima on todella runsas, sisustustavaroiden ja –tekstiilien lisäksi siellä on myös vaatteita. Tyyli on romanttinen, paljon vaaleita sävyjä, rottinkia ja pientä sievää koriste-esinettä. Tuotteet on laitettu nätisti ja kodikkaasti esille, vähän joka hyllyn eteen tekee mieli pysähtyä hypistelemään. Rivièra Maisonin tuotteilla on ihan oma talonsa, tuotteita on kolmessa kerroksessa.

Teimme toki ostoksia, mutta niistä laitan kuvia sitten erikseen käytössä. Astioista on esimerkiksi kivempi ottaa kuvia ruokakuvan yhteydessä.

Kiitos siskolle seurasta, oli tosi mukava mini-roadtrip! Matkalla mietimme syksyn teatteritarjontaa, houkuttelin nimittäin siskoa seuraksi Svenska Teaternin En midsommarnattsdrömiä katsomaan. Kyseessä on Svenskanin ja englantilaisen Told by an Idiotin yhteistuotanto, jossa klassikosta on tehty uusi versio. Ensimmäisestä maailmansodasta selvinneet sotilaat palaavat mutaisista juoksuhaudoista kotiin iloiselle 1920-luvulle, eikä sopeutuminen aina ole helppoa.

Onko teillä jo lippuja varattuna teatteriin, oopperaan tai konsertteihin?

Written by riitta

1.9.2012 klo 08:52

6 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tosiaan käymisen arvoinen paikka! Nuo sisäkuvat ovat erityisen onnistuneita.

  Täytyy alkaa varailla noita lippuja asap!

  Tykkää

  Pandice

  1.9.2012 at 16:38

  • Joo, oli kyllä paljon ihanaa.

   Katsotko sulle sopivia päiviä, lokakuu vaikuttaisi vielä avoimelta?

   Tykkää

   riitta

   1.9.2012 at 16:52

 2. Lisäksi ne kirjoittaa myös sen oman nimensä jokaiseen kuppiin ja kippoon niin, että varmasti näkyy. Sitä minun on kovin vaikea ymmärtää.

  Pitäisikin alkaa tutustua syksyn teatterivalikoimaan, vielä ei ole yhtään lippua varattuna. Harmittavaa, mutta onneksi helposti korjattavissa oleva asiantila.

  Tykkää

  suolaajahunajaa

  1.9.2012 at 17:54

  • No just näin… ”Ai siis onko nää mun Rivièra Maison -liikkeestä ostamani tuotteet Rivièra Maison -tuotteita?!?!” Shock horror.

   Tykkää

   riitta

   1.9.2012 at 21:17

 3. Mä olen vältellyt Riviera Maisonia juurikin noiden dementiatuotteiden takia mutta nythän niiden tarkoitus selvisi 😀 En oikein jaksa mitään tekstejä seinilläni enkä tavaroissani. Mutta tuolla voisi kyllä piipahtaa, astiat näyttää ihan houkuttelevilta. Ja yksi teatterilippu on varattu, KOMin Karkkipäivä. Hyvä kun muistutit sillä pitäisikin tutkia tarkemmin tulevaa teatteritarjontaa.

  Tykkää

  Anna

  1.9.2012 at 21:15

  • Ehkä me 50 vuoden kuluttua osataan arvostaa tekstejä… 😀

   Täytyypä tutustua Karkkipäivään, en ole siitä lukenut.

   Tykkää

   riitta

   1.9.2012 at 21:18


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: