masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Laukut ojennukseen

with 8 comments

Kirjoittelin tuossa jokunen päivä sitten suorastaan nerokkaasta tavasta säilöä huiveja siististi. Anni kyseli silloin kommenttilaatikossa, miten säilön laukkujani. Vastausta ei ollut minulla silloin antaa, mutta nyt olen tutkinut eri vaihtoehtoja ja löytänyt kiinnostavia ideoita pikkurahalla.

Kaikkein parastahan laukuille olisi, että ne laittaisi hyllylle ojoon. Harvalla kuitenkaan on uhrata yhtä tai kahta hyllyä pelkästään laukuille. Erilaiset ripustuskoukkusysteemit vievät suhteellisen vähän tilaa, mutta vetävät sisäänsä useamman laukun.

Laukut kannattaa puhdistaa (nahkalaukut tykkäävät tästä) ja palauttaa ne muotoonsa, ennen kuin niitä laittaa yhtään minnekään. Teen pieniä tukipaketteja tavallisista kaupan muovikasseista, jotka täytän silkkipaperilla. Pussin suu kiinni ja pussi laukun sisään. Paperia on helppo mukauttaa erimallisten laukkujen mukaan.

Amazonilta saisi tilattua pariakin eri varianttia:

Richards Homewares Hanging Handbag Organizer-Canvas/Natural
Hinta: 14,5 dollaria


Vaatekaappiin laitettava säilytyslokerikko on siitä kätevä, että sivutaskuihin saisi useamman kuin yhden pikkulaukun per tasku.

Jokari Purse Rack- 2 Pack
Hinta: 7 dollaria


Nämä säilytysvyöt voisi laittaa roikkumaan vaikka makuuhuoneen oveen.

Näiden lisäksi hankkisin ehkä pari isompaa koukkua eteisen vaatekaappiin, jossa säilyttäisin useimmin käytössä olevia laukkuja, en suinkaan koko valikoimaa. Tässä olisi sekin hyvä puoli, että laukku tulisi aina laitettua heti kotiin tultaessa nätisti pois, eikä suinkaan eteisen lattialle/olohuoneen pöydälle/sohvalle jne.

Tuleeko teille muille lisää ideoita mieleen? Miten te säilötte laukkujanne?

Kuvat: http://www.amazon.com ja www.marthastewart.com

Written by riitta

18.8.2012 klo 06:22

8 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Minä haluan ratkaista myös laukkuongelman. Tuo koukkusysteemi sopisi meidän vaatehuoneen oveen.

  Tykkää

  suolaajahunajaa

  18.8.2012 at 07:04

  • Jep, jotain näiden kaltaista pitäisi kehitellä meillekin. Puntaroin vielä, mikä olisi oikeasti hyvä ratkaisu, ja sellainen, mikä oikeasti toimisi arjessa.

   Tykkää

   riitta

   18.8.2012 at 21:52

 2. Tämähän on hyvää palvelua 🙂 Kiitos, Riitta! Tuollaista lokerikkoa olen miettinyt itsekin, mutta kun kaikki tankokomerot ovat jo muutenkin tupaten täynnä… Siihen on kyllä luvassa parannusta, kunhan saamme vihdoin ja viimein uudet vaatekomerot rakennettua makkariin. Johan niitä on 2,5 vuotta suunniteltu.

  Tykkää

  Anni

  19.8.2012 at 18:03

  • My pleasure, kiitos sulle ideasta!

   Tilaahan nuo tosiaan vievät, se on totta. Siinä mielessä nuo oveen ripustettavat variantit ovat käyttökelpoisempia.

   Tykkää

   riitta

   20.8.2012 at 07:55

 3. Jälleen hyviä ideoita, näistä täytyy miettiä itselle sopiva. Harmi vain, että kaappitilaa on meillä liian vähän. Olen edelleen superkiitollinen siitä huiviensäilytysvinkistä 🙂

  Tykkää

  Nina

  21.8.2012 at 12:55

  • Kaappitilaaongelmaa nämä eivät tosiaan ratkaise, paitsi tuo ovessa roikkuva systeemi. Sekin kohdalla on tosin sellainen tenkkapoo, että paksuille ja isoille laukuille täytyy jäädä hengitystilaa kaapin sisäpuolella, eli ei voi olla ihan nafti tila…

   Tykkää

   riitta

   21.8.2012 at 13:31

 4. Mä niin taidan tilata ton ensimmäisen laukkusäilytyksen! Käsveskasäilytys on mun ongelma, rakastan laukkuja ja niitä onkin kertynyt. En haluaisi säilyttää niitä roikuttaen käsirivoista ettei ripojen muoto mene pilalle, sitä ainaskin pelkään. Mutta toi eka on mainio ja mahtuisi mun vaatekaappiin.

  Tykkää

  Anna

  21.8.2012 at 13:58

  • Totta muuten, liika roikottaminen venyttää toki hihnoja. Mutta parempi vaihtoehto sekin, kun että veskat olisi läjässä jossain päin kämppää, kröhöm…

   Tykkää

   riitta

   21.8.2012 at 14:13


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: