masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

It’s the Itchy and Scratchyyyy shooooow

with 2 comments

Luin taannoin Gloriasta, että kiinnostus vartalonhoitoa ja vartalonhoitotuotteita kohtaan on kasvussa Suomessa.

Itse olen tolkuttoman huono edes levittämään kosteuttavaa vartalovoidetta. En edes hilseileville säärilleni, paitsi ihan pakon edessä. Ja kuitenkin pitäisi: talvella selkäni kuivuu usein niin pahasti, että kumartuminen vihlaisee ikävästi, kuin kuiva nahka venyy. Jotenkin vaan tämän naaman kanssa menee jo niin paljon aikaa ruoppaamiseen, lannoittamiseen ja möyhentämiseen, ettei enää tulisi mieleenkään jatkaa samaa kaulan alapuolelle.

Päätin kuitenkin kokeilla samaa taktiikkaa, kuin siivoamiseen. Teen joka päivä jotain vartin verran, niin koti pysyy kutakuinkin siedettävässä kunnossa. Vartalonhoidossa se tarkoittaa sitä, että levitän jaloille kosteusvoidetta aamuisin suihkun jälkeen, ja käsivarsille ja selkään iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Löysin kaverin suosituksesta uudet, jo muutaman päivän käyttökerran jälkeen erittäin hyväksi havaitut tuotteet: Greenscapen oliivivoiteen ja –suolakuorinnan. Kuorinta menee kerran viikossa kevyesti suihkussa.

Greenscapen tuotteet ovat orgaanisia, mutta niillä ei ole sertifikaatteja. Sertifikaatin hakeminen ja ylläpito olisi tullut pienelle yritykselle turhan kalliiksi. Ja koska tuotteita myydään ympäri maailmaa, olisi ainakin toistaiseksi ollut vaikeaa löytää yhtä sertifikaattia, joka olisi tunnettu ja arvostettu kaikissa maissa. Näin maalaisjärjellä ajateltuna sertifikaattien tarkkailemat asiat tuskin hirveästi poikkeavat toisistaan, mutta onhan se totta, että toiset sertifikaattien myyjät ovat onnistuneet markkinoimaan itsensä toisia paremmin markkina-alueesta toiseen.

Oliivivoide tuoksuu hennosti kukille, rosmariinille ja oliiville – siinä on sellainen ”puhdas” tuoksu. Kuorinta on kevyt, ei liian isorakeinen satuttaakseen.

Greenscape on englantilainen tuotemerkki, tuotteet valmistetaan Etelä-Afrikassa. Ostin omani Stockmannin alakerran päivittäiskosmetiikkapuolelta. Valikoimissa on myös mm. kookossarja, jos sen tuoksu miellyttää enemmän.

Rento-kuorintasieni on tehty sisalista. Kuorintamyttyä on aivan tolkuttoman ihana käyttää kuivaharjaukseen, panee kyllä pintaverenkierron kohisemaan! Parempaa aamuherätystä saa etsiä. Olen saanut tämän lahjaksi blogin kautta.

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hunningolla sekä koti- että sääret. Minäkin aina päätän pienestä järjestämisestä joka päivä, mutta juuri nyt kun katson ympärilleni täällä, ei siltä näytä, että lupaus olisi pitänyt…

  Tykkää

  suolaajahunajaa

  18.8.2012 at 21:51

  • Sanos muuta, ei tämä helppoa ole… Yritän kuitenkin sitkeästi pitää kiinni siitä, että teen jotain siivoamisen tapaista joka päivä – ainakin keittiön ja olkkarin suhteen. Kodinhoitohuone on tällä hetkellä kyllä melkoinen taistelutanner, huokaus…

   Tykkää

   riitta

   18.8.2012 at 21:55


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: