masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

JLo-wannabe

with 6 comments

En ota aurinkoa, joten yritän taikoa kasvoille tervettä hehkua erilaisilla vippaskonsteilla. Itseruskettavilla voiteilla pääsee jo pitkälle, mutta niillä ei saa loistetta meikkiin.

Sain muutama viikko sitten ilmaiseksi kokeiluun Joe Blascon HI-TONE INTENSIFIER -helmiäispuuterin. En ole aiemmin kokeillut mitään tuotetta tältä merkiltä, mutta olin kuullut kehuja tuotteiden riittoisuudesta ja korkeasta pigmenttien määrästä.

Puuterin kovin tumma väri arvelutti aluksi, joten annostelin sitä kevyellä kädellä (aurinkopuuterille aina arsenaalin isoin sivellin). Lopputulos ei ollut yhtään liian tumma, vaan kauniin hehkuva. Käytän tätä joko koko kasvoille eli ohimoille, leukaan ja nenänvarteen, tai poskipunan yläreunaan korostamaan poskipäitä. Rasiassa tulee mukana pieni vippa, jolla taputtelen kevyesti korostuspuuteria kulmaluun alle, kulmakarvojen korkeimpaan kohtaan. Juhliin voisin laittaa tätä myös décolleteelle.

Parasta tuotteessa on se, että tuotteessa ei ole kimalletta. Ainoa paikka, missä glitteri on sallittu, on My Little Ponyjen peffat. Ihan oikeasti.

Esimerkkihinta: NetAnttilassa 51,10 euroa
Saatavuus: tavarataloista, Anttilasta, NetAnttilasta sekä kosmetologeilta ja kylpylöistä

6 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Niiiin komppaan tuota glitterin ainoaa sijaintipaikkaa 😀
  Mä tykkään kovasti JB:n luomiväreistä juurikin sen suuren pigmenttimäärän ja mattaisuuden vuoksi. Meikkivoidettakin olen joskus kokeillut mutta se oli mun makuun vähän liian tököttimäistä ja peittävää, tosin juhlameikkiin mainio.

  Tykkää

  Anna

  8.7.2012 at 10:23

  • Seuraavaksi täytyy siis kokeilla luomivärit, jos kerran olet ne hyväksi havainnut. 🙂

   Tykkää

   riitta

   9.7.2012 at 10:26

 2. Luulen, että meikkihyllyllä, mun silmissä tulee jatkossa aina vilahtamaan My Little Ponyn peffa – vanhana hevostyttönä totean, että taidat viitata lautasiin – maallikkokielessä hevosen takapuoli 😉 – tai no ainakin joku osa siitä takapuolesta on nimeltään lautaset. Alan olla ruosteessa…

  Tykkää

  suolaajahunajaa

  9.7.2012 at 09:22

  • No siis just noita lautasia meinasin, aina oppii uutta! 😀 Tai siis ne isot osat siinä hännän päällä…

   Tykkää

   riitta

   9.7.2012 at 10:27

 3. Toinen ei aurinkoa ottava JLo wannabe täällä. Tuote kuulostaa hyvältä. En ole koskaan kokeillut ko. merkin meikkejä, kun ovat vähän hintavampia, mutta toisaalta jos ovat laadukkaita, niin korkean hinnan kyllä kestää.

  Tykkää

  Nina

  9.7.2012 at 19:36

  • Tuosta kuvassa olevasta määrästä riittäisi kolmeen kertaan, eli on riittoisaa. Korkea hinta kirpaisee toki, mutta jos summan voi jakaa usealle kuukaudelle, ei tunnu niin pahalle.

   Tykkää

   riitta

   11.7.2012 at 13:11


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: