masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Huulimeikeistä: Lumenen huulilakat ja pitkäkestoinen huulipuna

leave a comment »

Näin allergia-aikaan en juuri viitsi käyttää ripsiväriä kummoisempaa silmämeikkiä, jos edes sitäkään. Valjun naaman pelastukseksi käytän sen sijaan näyttävämpää huulimeikkiä.

Olin varmasti aika säälittävä näky eilen Ikeassa, kun kuljin hetken aikaa yksin (köriläät pakenivat lihapullille siksi aikaa), ja niiskutin menemään kärryni kanssa punaisin silmin ja silmiäni pyyhkien. Moni varmasti katsoi, että voi raukkaa, se on just dumpattu ja nyt se kerää uuteen kotiin tarvittavia välineitä. Penteleen koivut!

Käytän melkein yksinomaan Lumenen huulimeikkejä, pidän sävyistä ja laadusta. Lingonberry Lip Lacquerit kiiltävät kilometrin päähän, ja Lingonberry Lasting Lip Stain & Balm kestää hyvin eikä tahraa.

Jälkimmäinen on tussimainen kynä, jossa on mukana kosteuttavampi voide. Väri tosiaan pysyy hyvin, talouspaperiin jäi jälki vasta kun painoin huulia sitä vasten oikein kunnolla. Loistava esimerkiksi työhaastatteluun: ei tarvitse pelätä, että haastattelija kavahtaa kahvikupin reunaan jäänyttä jälkeä. Tuubin mukana tulevan voiteen sijaan laitan huulipunan päälle kerroksen Wild Rose Lip Glossia, jos haluan kiiltävämmän lopputuloksen. Punan sävy on 13, ja kiillon 21.

Huulilakoissa minulla on kaksi suosikkia: Mata Hari –tyylinen puhdas punainen (sävy 4), ja purkkapoppipinkki numero 6.

In English: During pollen allergy season, I cannot really wear any eye make-up. For a quick pick-me up, I use brighter lip glosses and lipsticks. The Finnish brand Lumene makes good, value-for-money lip make-up.

I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: